ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εφιάλτης η απιστία της πεθεράς

«Προχωρώ σε ένα hot κουτσοµπολιό που θα προκαλέσει χαµό στη Λεµεσό όταν µαθευτεί...»

Gossip Girl

Gossip Girl

Το καλοκαιράκι, ηµερολογιακά τουλάχιστον, µας έχει αποχαιρετήσει και σιγά σιγά θέλοντας και µη επιστρέφουµε στην ρουτίνα της καθηµερινότητας µε τα καλά και τα κακά της! Η αλήθεια είναι πως ήταν ένα όµορφο καλοκαίρι, αφού µε τον Φρανσουά ταξιδέψαµε αρκετά και αυτό γέµισε τις µπαταρίες µας για την απαιτητική νέα σεζόν που ξεκινά.

Anyway, ας µην αναπολήσω περισσότερο, άλλωστε τα καλύτερα έρχονται! Λοιπόν, η επιστροφή των παιδιών στο σχολείο µε αναστάτωσε και όχι για τους λόγους που ίσως φαντάζεστε. Καµιά φορά οι συµπτώσεις της ζωής είναι τόσο περίεργες, που δεν ξέρεις πώς να τις αντιµετωπίσεις. Η πρώην σύντροφος του Fracoise έτυχε φέτος να είναι εκπαιδευτικός του µικρού. ∆εν ζηλεύω, ούτε φοβάµαι κάτι, γιατί υπερτερώ σε όλα τα σηµεία, χωρίς υπερβολή. Ανησυχώ περισσότερο στο πως θα αντιµετωπίσει το παιδί, µιας και δεν µπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει το ότι την παράτησε. Κατά καιρούς µάλιστα έχει πει για έµενα ουκ ολίγα αλλά it’s not my problem! Η Celin µου λέει να περιµένω να δω πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση και αναλόγως να πράξω. Κι αυτό θα κάνω.

Προχωρώ σε ένα hot κουτσοµπολιό που θα προκαλέσει χαµό στη Λεµεσό όταν µαθευτεί. Εµάς µας ενηµέρωσε ο Theo, που κάτι τέτοια δύσκολα του ξεφεύγουν. Πεθερά γνωστής κυρίας έχει εραστή και µάλιστα πολύ νεότερό της. Οι φήµες που δειλά-δειλά κυκλοφορούν, θέλουν ο εν λόγω κύριος να είναι υπάλληλος στο εργοστάσιο του συζύγου της. Το θέµα δεν είναι µόνο η παράνοµη σχέση, που για να λέµε και την αλήθεια δεν είναι και η µόνη στο νησί, αλλά η αντίδραση της επώνυµης κυρίας, η οποία τρέµει στην ιδέα να µαθευτεί το ένοχο οικογενειακό µυστικό. Ο Theo λέει πως της έχει γίνει εφιάλτης, τα έχει βάψει µαύρα και είναι σε απόγνωση, ένα στάδιο πριν την κατάθλιψη. ΟΚ υπερβολικό! ∆εν είναι δα και η ίδια η απατηµένη… Μάλιστα, όπως µάθαµε, ούτε ο σύζυγος δεν το έχει πάρει τόσο βαριά. Η Celin που ήρθε να συµπληρώσει το ρεπορτάζ του Theo, ισχυρίζεται πως άρχισε να παίρνει τηλέφωνα σε διάφορα ΜΜΕ δεξιά και αριστερά, προσπαθώντας να µαζέψει τα ασυµµάζευτα. Τoo much drama! Στο νησάκι µας, αποδεδειγµένα, τίποτα δεν µένει κρυφό.

Αν και δεν το συνηθίζω, θα σχολιάσω ένα περιστατικό που µε το που το είδα έµεινα speechless. Αναφέροµαι σε ένα σχόλιο που δέχθηκε η Ιωάννα Τούνη κάτω από φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασµό, στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης. Caution! Είτε συµπαθείς κάποιον είτε όχι, όταν διανύει µια συγκεκριµένη κατάσταση στην ζωή του οφείλεις σαν άνθρωπος να τον σεβαστείς. Όσον αφορά το σχόλιο, σαν σχόλιο ντροπή και αίσχος! Μην αναλώνεστε µε τις ζωές των άλλων, ζήστε τη δική σας µε ανθρώπους που σας κάνουν ευτυχισµένους, έτσι θα είστε κι εσείς καλύτερα…

 

Υ.Σ. Φήµες θέλουν Κύπρια influencer να αγόρασε σπίτι σε ελληνικό νησί!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Media  |  Κύπρος  |  Gossip Girl

Gossip Girl: Τελευταία Ενημέρωση

Gossip Girl

Κάποια µάς είπε ψέµατα…!

Full excited σάς γράφω σήµερα, απολαµβάνοντας το απέραντο µπλε και το mohito µου από την ξαπλώστρα του Nammos στη Μύκονο… ...
Gossip Girl
 |  GOSSIP GIRL