ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώργος Καψή: Ποιος είναι ο πατέρας της Silia με καταγωγή από την Αραδίππου;

Η συνεργασία του πατέρα της νεαρής τραγουδίστριας που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision με τον Καρβέλα, την Κωνσταντίνα και όσα μάθαμε γι' αυτόν

Δέσποινα Άσπρου

Το πρωί της Τετάρτης 15/5 και έπειτα από τις δηλώσεις που παραχώρησε η Silia Kapsis στην Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με την απουσία του πατέρα της από τη ζωή της και την γνωστοποίηση του ότι μετά την συμμετοχή της στην Eurovision δεν την πήρε καν τηλέφωνο, ο Γιώργος Καψή θέλησε να τοποθετηθεί και να παρουσιάσει στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Ήρθε και έδεσε» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού, την δική του πλευρά.

Ο ίδιος, κατά την διάρκεια των δηλώσεών του υποστήριξε πως θα ήθελε πάρα πολύ να έχει επικοινωνία μαζί της, αλλά στο παρελθόν δεν του το επέτρεψαν και πήρε την απόφαση να φύγει από τη ζωή της, με την ελπίδα τώρα που γίνεται δεκαοχτώ να ανοίξει ένα παράθυρο επαφής. Διαβάστε όσα είπε για την απουσία του από τη ζωή της τραγουδίστριας, εδώ.

Ποιος είναι όμως ο Κύπριος πατέρας της Σ΄ύλιας Καψή που εκπροσώπησε το νησί μας στην Eurovision

Το όνομά του, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» είναι Γιώργος Καψή και κατάγεται από το χωριό Αραδίππου, που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας. Ο ίδιος, όπως αποκαλύπτει εργαζόταν από μικρός ως μαραγκός, αλλά το πάθος του ήταν η μουσική. Έτσι ξεκίνησε να πηγαίνει σε ωδείο. Όσον αφορά στο πώς μπήκε στο κάδρο της ζωής του η Αυστραλία, ο ίδιος αποκάλυψε πως λόγω της ενασχόλησ΄ής του με το τραγούδι πήγε για οκτώ χρόνια στην Αθήνα και έπειτα, το 1988, μετά από πρόσκληση, μετακόμισε στην Αυστραλία για να εργαστεί σε ένα ελληνικό club. Από τότε μέχρι και σήμερα, ζει εκεί. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, στο ενεργητικό του μετρά δύο δίσκους, εκ των οποίων ο ένας, το 1984 πραγματοποιήθηκε με τον Νίκο Καρβέλα και τον πρώην σύζυγο της Κωνσταντίνας, Παναγιώτη Μαθιέλλη. Ο ίδιος, μάλιστα έχει συνεργαστεί και με την Κωνσταντίνα, όπως εντοπίσαμε σε βίντεο στο youtube και το οποίο μπορέιτε να δείτε στην συνέχεια.

Μετά τον χωρισμό με την μητέρα της Σύλιας, ο ίδιος έχει προχωρήσει στη ζωή του και όπως είπε, έχει αποκτήσει ακόμη τρία παιδιά με τη νέα του σύζυγο.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή του και όσα δήλωσε:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA