ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φτιαγμένο από το χώμα της Κύπρου το δώρο της Καρσερά στους royals της Ιορδανίας

Φωτογραφίες από τα δώρα που έδωσε η Πρώτη Κυρία της Κύπρου στη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας.

Δέσποινα Άσπρου

Όπως έγινε γνωστό χθες, 1η Ιουνιού, η Πρώτη Κυρία της Κύπρου, Φιλίππα Καρσερά ταξίδεψε στην Ιορδανία προκειμένου να βρεθεί στο γάμο του πρίγκιπα διαδόχου της Ιορδανίας, Hussein bin Abdullah II με τη σαουδαραβικής υπηκοότητας Rajwa Al Saif. Όπως είδαμε στις φωτογραφίες, η Πρώτη Κυρία, η οποία εκπροσωπούσε το σύζυγο της Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος βρίσκεται στη Μολδαβία για τη 2η Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Ως ένδειξη εκτίμησης στο βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας και στη μητέρα του διαδόχου Βασίλισσα Ράνια δόθηκε στους νεόνυμφους εκ μέρους της Προεδρίας και της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας ένα ιδιαίτερο δώρο. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κεραμικό έργο με τίτλο «Ύλη και Ψυχή» της Κύπριας εικαστικού κεραμίστριας Ελύσιας Αθάνατου φτιαγμένο από το χώμα της Κύπρου που στο εσωτερικό του έχει ενσωματωθεί χρυσός.

 

Για την Βασίλισσα Ράνια έχει επιλέγει μια κομψή χειροποίητη τσάντα της εταιρείας retrovi με Λευκαριτικο Κέντημα. Να σημειώσουμε ότι όλες οι τσάντες αποτελούν μέρος μιας συλλογής που σέβεται την παράδοση και ιστορία των υφαντών της Κύπρου και φέρουν βασιλικά ονόματα.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση