ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευρωεκλογές 2024: Το πρώτο μήνυμα της Μελέτη

«Ετοιμαστείτε και γι’ αυτό το ταξίδι, γιατί θα το κάνουμε μαζί!»

Στην Ευρωβουλή μπαίνει η Ελεονώρα Μελέτη σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2024. Η δημοσιογράφος ήταν υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και συγκέντρωσε 170.642 ψήφους.

Στην πρώτη ανάρτησή της μετά την εκλογή της, η Ελεονώρα Μελέτη ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό της σε αυτό το πολιτικό ταξίδι και σημείωσε πως νιώθει «τεράστια ευγνωμοσύνη και μεγάλη ευθύνη απέναντι στην εμπιστοσύνη σας».

Η πρώτη της ανάρτηση

Έχουν περάσει λίγες ώρες έχοντας συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη και θέλω να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που εκφράζοντας τη στήριξη τους στη Νέα Δημοκρατία επέλεξαν να εμπιστευτούν κ εμένα με την ψήφο τους… τα συναισθήματα ορμητικά, η χαρά μεγάλη, η ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη… παρακαλώ δώστε μου το χώρο κ το χρόνο να ευχαριστήσω… εκείνους που με σκέφτηκαν γι’ αυτό το εγχείρημα και πήραν το ρίσκο νιώθοντας πως η πίστη τους είναι μεγαλύτερη από το διακύβευμα.

Τον κάθε εθελοντή, που χωρίς όφελος όλο αυτό το διάστημα έδωσε ψυχή και έκανε κόπο για το στόχο μας.

Τον κάθε φίλο της παράταξής μας, σε κάθε μέρος της χώρας που πίστεψε πως μπορώ να προχωρήσω, αρκεί να με βοηθήσει να μπω στη διαδρομή και να μου δείξει το μονοπάτι, όλους εκείνους, που χωρίς να θέλουν να ακουστούν, απέδειξαν πως η «ισχύς εν τη ενώσει» μπορεί να λειτουργήσει.

Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ευχαριστώ όμως σε εσάς : στους 172.000 και πλέον συμπολίτες μας, που με την ψήφο τους με έστειλαν στο στόχο!!!

Στον κάθε έναν από εσάς που χθές ανακούφιζε την αγωνία μου, με ένα μήνυμα αγάπης και στήριξης, με λόγια τρυφερά, λόγια ενδυνάμωσης…

Όλοι εμείς, για ακόμα μια φορά προχωράμε παρέα!

Ετοιμαστείτε και γι’ αυτό το ταξίδι, γιατί θα το κάνουμε και αυτό μαζί!

Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη και μεγάλη ευθύνη απέναντι στην εμπιστοσύνη σας.

Νιώθω σεβασμό απέναντι στο αξίωμα κ στις προσδοκίες σας.

Είμαι όμως έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, μέρος του οποίου είστε όλοι εσείς, και να δικαιώσω όχι μόνο εσάς για την επιλογή σας, αλλά και τον Πρωθυπουργού μας Κυριάκο Μητσοτάκη. @kyriakos_ για τη δίκη του.

Όταν είχε ανακοινωθεί η υποψηφιότητα μου, αν θυμάστε, σας είχα πει κάτι: Ότι θα είμαι εδώ για να ενισχύσω τη φωνή των γυναικών. Κ είμαι έτοιμη να το κάνω. Μαζί.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

+ Έχω ήδη ξεκινήσει να απαντώ σε ένα προς ένα τα μηνύματα σας, αλλά είναι πολλά, εκατοντάδες, χιλιάδες! Κ θα τα απαντήσω ΟΛΑ ακόμα κ αν χρειαστεί να απαντώ μέχρι το … 15άγουστο!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Πηγή: newsbeast

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση