ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξελίξεις στο Survivor: Η Μαριαλένα απείλησε ότι θα αποχωρήσει

Μετά από σχόλιο του πρώην συντρόφου της

Ένταση επικρατεί στην μπλε ομάδα του Survivor, μιας και, όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, εντάχθηκε στην ομάδα ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας, Σάκης Κατσούλης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Το Πρωινό, οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού δεν είναι καθόλου καλές, ενώ η παίκτρια απείλησε ότι θα αποχωρήσει.

«Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θέλει καμία επαφή με τον Σάκη Κατσούλη. Ο δεσμός τους ήταν σοβαρός, αλλά έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Τα πράγματα, όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις, στη μπλε ομάδα δεν πάνε καθόλου καλά. Υπάρχουν εντάσεις και διενέξεις. Η Μαριαλένα έχει από τυπικές έως ανύπαρκτες σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της, τον Σάκη Κατσούλη. Κάποια στιγμή, έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο ο Σάκης, το οποίο εκνεύρισε πάρα πολύ τη Μαριαλένα. Έγινε έξαλλη, ζήτησε να μιλήσει με την παραγωγή, απείλησε να αποχωρήσει. Ήταν για δευτερόλεπτα αυτή η ιστορία, δεν κράτησε», ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα.

Να σημειωθεί ότι το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου δύο χρόνια, ενώ είχαν κάνει μαζί την αίτηση για το ριάλιτι, λίγο καιρό πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους. Μαζί με τον νέο παίκτη, στην μπλε ομάδα εντάχθηκε και μία καινούργια παίκτρια, η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία, επίσης, είναι πρώην σχέση του παίκτη.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση