ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος ο Λεβεντογιάννης - Η οργισμένη ανάρτηση

«Τραβούσε βίντεο, φάνηκε μέρος από τα γεννητικά όργανα συναδέλφου μου»

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ξέσπασε δημόσια στο Instagram, μετά από την κίνηση ενός θεατή στην παράσταση που πρωταγωνιστεί, «Closer», να τραβήξει βίντεο με το κινητό του μια σκηνή.

Ο ηθοποιός κατήγγειλε ότι κάποιος μέσα από το θέατρο, παρά την απαγόρευση βιντεοσκόπησης και η φωτογράφισης του έργου, τράβηξε βίντεο την ώρα μιας σκηνής που περιλαμβάνει στριπτίζ.

Το αποτέλεσμα ήταν, όπως έγραψε «σ’ ένα στιγμιότυπο να φαίνεται ένα μικρό μέρος από τα γεννητικά όργανα της συναδέλφου μου».

Πιο αναλυτικά, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, έγραψε: «Όταν ακούγεται από το μικρόφωνο ενός θεάτρου πριν ξεκινήσει μία παράσταση ότι απαγορεύεται αυστηρά η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση, προφανώς η ανακοίνωση αυτή βγαίνει για κάποιο λόγο. Σήμερα, καθώς και σχεδόν σε κάθε παράσταση υπάρχουν κάποιοι που δεν σέβονται αυτή την ανακοίνωση και παρόλα αυτά συνεχίζουν και τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο. Σήμερα σε μία από τις σκηνές του έργου (στη σκηνή του striptease) κάποιος ή κάποια τράβηξε βίντεο την μισή σκηνή καθώς και φωτογραφίες με αποτέλεσμα σ’ ένα στιγμιότυπο να φαίνεται ένα μικρό μέρος από τα γεννητικά όργανα της συναδέλφου μου. Εκτός του ότι είναι μηνύσιμο, είναι τουλάχιστον αγενές. Δυστυχώς από εδώ και στο εξής οι ταξιθέτες στο θέατρο θα γίνουνε πολύ πιο αυστηροί για να αποφευχθεί παρόμοιο συμβάν στο μέλλον. Καλό βράδυ».

Η ανάρτησή του

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση