ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελένη Μενεγάκη: Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση για την επιστροφή της

«Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι!»

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του MEGΑ για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση και στο δυναμικό του, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μία σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι»

Η 51χρονη, μεταξύ άλλων, έγραψε ότι τον προσεχή Σεπτέμβριο θα τη δούμε ξανά στη μικρή οθόνη, με την υπόσχεση ότι θα είναι η γνωστή Ελένη.

«Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι! Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια», έγραψε αρχικά για την επιστροφή της.

«Τώρα που γυρίζω», συνέχισε, «ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας! Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα».

«Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία... το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA! Όλα αρχίζουν ξανά...», κατέληξε.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση