ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είχα σχέση με τον Γιώργο Φούντα ενώ ήταν παντρεμένος»

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε την Πέμπτη (22/09) με αφορμή το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, η Μαρία Σόκαλη.

Η γνωστή ηθοποιός, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και αναφέρθηκε σε διάφορους σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη, αφού όπως είπε είχε σχέση με τον Γιώργο Φούντα, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος!

Για τη Μάρθα Καραγιάννη, της οποία η κηδεία έγινε σήμερα, η Μαρία Σόκαλη ανέφερε: «Τη Μάρθα Καραγιάννη τη γνώριζα πολύ καλά. Δεν ήξερα την επιθυμία της για αποτέφρωση και δεν μου άρεσε καθόλου, τη λυπήθηκα. Λέω γιατί το κάνει αυτό;Νομίζω ότι δεν έκανε καλά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Τζένη Καρέζη, με την οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει στη γνωστή ελληνική ταινία ''Τζένη Τζένη'', αλλά και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Όπως είπε: «Η Τζένη Καρέζη ήταν λίγο σνομπ. Με σνομπάριζε αρκετά στην αρχή. Δεν μου μιλούσε, της έλεγα “καλημέρα κυρία Τζένη” και γύριζε το κεφάλι της από την άλλη. Αλλά σιγά σιγά με αγάπησε.. Και η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε. Η Αλίκη δεν ζήλευε, τι λόγους είχε να ζηλέψει, ήταν είδωλο. Και οι δύο ήταν ιδιόρυθμες. Η Αλίκη ήταν πιο απλή, πιο γλυκιά, πιο προσιτή. Η Τζένη ήταν λίγο …κρατημένη πάντα».
 

 

Τέλος η Μαρία Σόκαλη αποκάλυψε τη σχέση της με τον επίσης πολύ γνωστό ηθοποιό, Γιώργο Φούντα δηλώνοντας: «Είχα κάνει σχέση με τον Γιώργο Φούντα ενώ ήταν παντρεμένος. Είχαμε πάει τουρνέ και στην τουρνέ ξεχνάς γάμους και συζύγους».

 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση