ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν ήξερα τα βασικά...»

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στο ξεκίνημα της καριέρας της

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στην αρχή της καριέρας της ανέτρεξε κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τη συνέντευξη της Γιάννας Νταρίλη με την οποία η ίδια είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Η συζήτηση πήγε στο πόσο έχουν αλλάξει οι ψυχαγωγικές εκπομπές από τη δεκαετία του ’90, οπότε και η γνωστή παρουσιάστρια είχε κάνει το τηλεοπτικό της ξεκίνημα, με την Ελένη Μενεγάκη να εκφράζει τους προβληματισμούς της, αφού τότε, παρά το γεγονός ότι η επικαιρότητα είχε διάφορα σοβαρά θέματα, οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν τα έβαζαν στη ροή τους, και ως εκ τούτου, οι παρουσιαστές δεν έκαναν αναφορά σε αυτά.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε αρχικά: «Αυτού του είδους τα θέματα δεν τα συζητούσαμε καθόλου. Ήταν τότε, που τα ιδιωτικά κανάλια, μόλις τις είχαν ξεκινήσει τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Ουσιαστικά και τα κανάλια και οι δημιουργοί έψαχναν τα πατήματα, πώς να το πάνε. Σας θυμίζω, ότι η ιδιωτική τηλεόραση ήταν αυτή, που έφερε σε όλη την ημέρα ζώνης προγράμματα. Μέχρι τότε δεν ήταν 24 ώρες το 24ωρο. Στο ξεκίνημα τότε, ήταν σε συγκεκριμένες ζώνες με συγκεκριμένες εκπομπές. Θυμάμαι μετά τον ''Πρωινό Καφέ'' υπήρχε μία κοινωνική εκπομπή με τη Νατάσα Ράγιου».

Στη συνέχεια η παρουσιάστριας πρόσθεσε: «Μάς ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι κάναμε συγκεκριμένα πράγματα. Τότε ήταν κάπως διαφορετικά, σήμερα είναι κάπως διαφορετικά. Δεν εξετάζω, τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο. Τότε ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση, το έψαχνε, εξελίχθηκε. Δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλες. Δεν ξέρω πώς θα είναι η τηλεόραση σε 15 χρόνια, προφανώς κάποια πράγματα θα έχουν αλλάξει».

Τέλος, όταν η Ελένη Μενεγάκη ρωτήθηκε από τον Νίκο Συρίγο, αν ποτέ μπήκε τότε στη διαδικασία να ασχοληθεί με θέματα επικαιρότητας, εκείνη απάντησε: «Ακόμα θυμάμαι ένα αφιέρωμα για εγκλήματα, που είχαμε κάνει τότε με τον καθηγητή Κατσαντώνη. Αυτό το πράγμα μπορεί να το στήναμε κι έναν μήνα. Όχι, δε μπαίναμε σε αυτά τα θέματα και παρότι ήταν τρίωρη η εκπομπή, δεν υπήρχε ο χρόνος. Ήταν πολλές οι στήλες. Και να σου πω και κάτι; Στο ξεκίνημά μου στα 23 μου, θα έβγαζα εγώ τέτοια θέματα; Ακόμα κι αν μου το έλεγαν. Πώς θα τα χειριζόμουν; Μόλις είχα μπει στην τηλεόραση, ,. Πρέπει να έχει και ο άλλος εμπειρία θεωρώ. Δεν λέω ότι πρέπει να ‘ναι κάποιος μόνο δημοσιογράφος κι ότι ένας παρουσιαστής δεν μπορεί να το κάνει. Πρέπει να έχεις λίγο εμπειρία και λίγο γνώση και να μπεις και να το κάνεις».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Βίντεο: tlife.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση