ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστόφορος Τορναρίτης: Η σπάνια εξομολόγηση για τη γυναίκα του

«Δε θα γνώριζα τη γυναίκα της ζωής μου..»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη γυναίκα του, Ramona Filip προχώρησε πριν λίγες μέρες ο Χριστόφορος Τορναρίτης.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την ιστορία της γνωριμίας του. Σε βίντεο που δημοσίευσε, με αφορμή την ερώτηση της κόρης του για το πώς γνώρισε τη μητέρα της, εξιστορεί πως ενώ βρισκόταν σε μία πολύ δύσκολη για εκείνον περίοδο της ζωής του, βρέθηκε στη Ρουμανία και είχε την τύχη να γνωρίσει τη μέλλουσα σύζυγό του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εκείνη η άσχημη ζαριά πριν τριάντα χρόνια στη λέσχη μαζί με την χειρότερη πάστα ανθρώπων ήταν αρκετή για να έρθουν τελικά τα καλύτερα στη ζωή μου. Εκείνη την βραδιά, είχα χάσει όσα λεφτά είχα πάνω μου, το αυτοκίνητο, το διαμέρισμα μου κι όσα δανείστηκα πάνω στο τραπέζι για να συνεχίσω. Τα είχα χάσει όλα, και η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εξευτελιστική. Για να ξεφύγω από τους τοκογλύφους που με κυνηγούσαν της επόμενες μέρες που ακολούθησαν, αναγκάστηκα να φύγω από την χώρα μου ολομόναχος με βάρκα την ελπίδα με προορισμό την Ρουμανία. Μια άγνωστη στα μάτια μου χώρα.
Και όμως, εξαιτίας αυτού του οδυνηρού παρελθόντος μου, απολαμβάνω σήμερα αυτά που έχω. Αν δεν τα έχανα όλα εκείνη τη βραδιά, δε θα πήγαινα στη Ρουμανία, δεν θα γνώριζα τη γυναίκα της ζωής μου, ούτε θα είχα τα παιδιά μου.
Κάθε λάθος που έκανες στη ζωή να το βλέπεις σήμερα σαν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο, που σου κρατάει το όνειρο ζωντανό.
Κάθε δυσκολία είναι ταυτόχρονα μια ευκαιρία ανέλιξης. Ό,τι κακό και να ’χει συμβεί στη ζωή σου, να επιλέγεις να το δεις ως ένδειξη νίκης». 

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση: 

Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστόφορος Τορναρίτης και η Ramona Filip έχουν αποκτήσει εδώ και χρόνια μια όμορφη οικογένεια, ενώ τα δυο τους παιδιά, Γιώργος και Νικόλ συμπληρώνουν την ευτυχία τους.

 

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση