ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοδουλίδης: Φωτογραφία από το πάρτι έκπληξη που του ετοίμασε η σύζυγός του και οι κόρες τους

«Η τούρτα σου από τις γυναίκες σου με αγάπη....»

Διπλές χαρές είχε η χθεσινή ημέρα για το σπίτι της οικογένειας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, αφού εκείνος εκτός από την ονομαστική του γιορτή, είχε και τα γενέθλιά του.

Ο Πρόεδρος έγινε 50 ετών και φυσικά, η σύζυγός του, Φιλίππα Καρσερά, αλλά και οι τέσσερις κόρες τους, δε θα μπορούσαν να μην το γιορτάσουν μαζί του. Έτσι του ετοίμασαν με πολλή αγάπη μια υπέροχη τούρτα, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, που δημοσίευσε η Πρώτη Κυρία στα social media.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο βλέπουμε τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, την ώρα που σβήνει τα κεράκια στην τούρτα του, με την Φιλίππα Καρσερά, να σχολιάζει στη λεζάντα της ανάρτησης: «Διπλή γιορτή για το σπίτι μας και η μέρα χθες γέμισε με ευχές και αγάπη. Ευγνώμων. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Χρόνια Πολλά αγαπημένε μας @nikoschristodoulides. Ήσουν και θα είσαι η ΔΥΝΑΜΗ που μας εμπνέει, μας στηρίζει, μας ενώνει, μας καθοδηγεί. Υγεία, δύναμη, υπομονή και επιμονή σου ευχόμαστε, για την Κύπρο μας. Η τούρτα σου από τις γυναίκες σου με αγάπη @ioannachristodoulides @ekaterinichristodoulides @despinachristodoulides και την Φοιβούλα»

Δείτε το στιγμιότυπο: 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA