ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστίνα Παυλίδου: Η συγκίνηση της στην σκηνή

Δείτε την σε ρόλο δασκάλας

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ήταν για όλους όσοι παρευρέθηκαν εκεί δύο βραδιές  γεμάτες συγκίνηση. Το καλλιτεχνικό Εργαστήρι του Θεάτρου Λέξη, με μέντορα τη Χριστίνα Παυλίδου παρουσίασε το θεατρικό έργο του Αλέκου Γαλανού "Κόκκινα Φανάρια". Στην παράσταση συμμετείχαν ερασιτέχνες ηθοποιοί που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, βγάζοντας ασπροπρόσωπη τη "δασκάλα¨τους.

Μετά το τέλος της παράστασης, μαθητές και μέντορας ανέβηκαν στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που ήταν ενθουσιασμένο από το αποτέλεσματ. Η αγαπημένη ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση και τη χαρά της που κατάφεραν μετά από μια δύσκολη χρονιά να ολοκληρώσουν το θεατρικό και να το παρουσιάσουν σε ένα κατάμεστο από κόσμο θέατρο. 

Τη διασκευή και τη σκηνοθεσία είχε η Χριστίνα Παυλίδου, τα σκηνικά ο Στέφανος Αθιαινίτης. Συμμετείχαν οι Ιωάννα Αγαθοκλέους, Μαριάννα Αγγελή, Γιώργος Απέητος, Νίκος Γερούδης, Ανδρομάχη Γεωργίου, Ανδρέας Διονυσίου, Ανδρέας Θεοφάνους, Ντιάνα Κίλλουρα, Μαρίνα Νικολαίδου, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Άντρη Παύλου, Ιωάννα Συμεωνίδου, Ανδρέας Τσακκιστός. 

Δείτε το θερμό χειροκρότημα και στιγμιότυπο από την παράσταση:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση