ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστιάνα Αρτεμίου-Λώρης Λοϊζίδης: Ποια είναι η σχέση τους σήμερα;

10 χρόνια μετά την τελευταία επιτυχία τους, «Αίγια Φούξια» - Οι δηλώσεις του ηθοποιού

Η σειρά «Αίγια Φούξια» θεωρείται μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της κυπριακής τηλεόρασης από τη «γέννησή» της. Για δύο σεζόν χάρισε απλόχερα γέλιο στους τηλεθεατές, ενώ οι δημιουργοί της, Χριστιάνα Αρτεμίου και Λώρης Λοϊζίδης, είχαν άψογη συνεργασία και οι ατάκες τους άφηναν καθημερινά... εποχή. Έκτοτε δεν έτυχε να συνεργαστούν ούτε στην τηλεόραση, αλλά ούτε και στο θέατρο, ενώ οι πληροφορίες για τη μεταξύ τους σχέση ήταν συγκεχυμένες.

Ο Λώρης Λοϊζίδης, ωστόσο, φρόντισε να λύσει το μυστήριο σε πρόσφατη συνέντευξή του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι φέτος παραλίγο να συνεργαστεί και πάλι με την πρώην συνεργάτιδά του.

«Έχω καλή σχέση με τη Χριστιάνα. Θα έπαιζα στο “Κάρμα” αλλά ο κορωνοϊός άλλαξε τα δεδομένα και δεν έγινε ποτέ το γύρισμα της σειράς. Είμαι υπάλληλος του ΑΝΤ1, άρα δύσκολα μπορώ να συμμετάσχω σε σειρά άλλου καναλιού», ήταν η σχετική του δήλωση στο περιοδικό «Capuccino».

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση ήταν σε ένα ειδικό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού, Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, το 2017.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση