ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Έτσι υποδέχθηκε την Άνοιξη!

Η sexy εμφάνιση και το σχόλιο συνεργάτη της on air!

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Πρώτη ημέρα της Άνοιξης η χθεσινή, αφού η εαρινή ισημερία συμπίπτει πάντα με την 20η ή 21η Μαρτίου (φέτος 20 Μαρτίου 2023) για το βόρειο ημισφαίριο, στο οποίο ανήκει η Ελλάδα και η Κύπρος.

Στην ομάδα της εκπομπής ''Με Αγάπη Χριστιάνα'' από χθες υπήρχε η ''διαφωνία'' για το πότε τελικά μπαίνει η Άνοιξη, κι έτσι σήμερα, η Χριστιάνα Αριστοτέλους απο΄φασισε να την υποδεχθεί με ένα ερωτικό τραγούδι και την πιο ανοιξιάτικη εμφάνιση..

Eros Ramazzotti, λοιπόν, και το τραγούδι ''Otra Como Tu'' ακούστηκε στην έναρξη της εκπομπής το απόγευμα της Τρίτης (21/03) με την Χριστιάνα να σχολιάζει: «Ερωτικά ξεκινήσαμε σήμερα. Με ερωτική διάθεση.. Καλό μας απόγευμα, λοιπόν.. 21 του μήνα. Λογικά θα μπήκε, από χθες που ξεκίνησε να μπαίνει η άνοιξη, θα μπήκε...» με τον Χάρη Παπαθεοχάρους να της απαντά: «Κι αν δεν μπήκε, Χριστιάνα μου, μάς την έφερες!».

Το σχόλιο του Χάρη είχε να κάνει με τα ρούχα, που επέλεξε η Χριστιάνα για τη σημερινή εκπομπή. Πουκάμισο στα χρώματα του κίτρινου, κόκκινου, λευκού και λιλά, με μίνι φούστα σε κόκκινη απόχρωση, η οποία τόνιζε τα καλλίγραμμα πόδια της παρουσιάστριας και φούξια κραγιόν, το οποίο ολοκλήρωνε το ανοιξιάτικο look της.

Η ίδια με το χαμόγελο στα χείλη, παραδέχτηκε απαντώντας στον Χάρη Παπαθεοχάρους: «Με τα χρωματιστά μου, έτσι, ναι! Είπαμε να βάζουμε χρώμα στη ζωή μας..».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση