ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσπά ο Ανδρέας Γεωργίου: «Απαράδεκτο. Το βόρειο τμήμα της Κύπρου ανήκει στην Τουρκία;»

Η ανάρτηση του ηθοποιού και η απάντηση

Όπως έχει γίνει γνωστό, παιχνίδι από εκδοτικό οίκο της Ελλάδας παρουσίασε το βόρειο τμήμα της Κύπρου ως μέρος της Τουρκίας, προκαλώντας, όπως ήταν φυσικό, ποικίλες αντιδράσεις τόσο στο νησί όσο και στην Ελλάδα.

Ο Κύπριος ηθοποιός πήρε θέση για το γεγονός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φανερά ενοχλημένος. «Απαράδεκτο. Παχινίδι από γνωστό εκδοτικό οίκο στην Ελλάδα. Το βόρειο τμήμα της Κύπρου ανήκει στην Τουρκία; Στην Τουρκία; Είναι δυνατόν;», έγραψε ο ηθοποιός, ενώ δημοσίευσε και το επίμαχο σημείο του παιχνιδιού.

Να σημειωθεί ότι ο εκδοτικός οίκος Ψυχογιός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία ζητάει συγγνώμη στο κοινό για το λάθος, ενώ θα αποσύρει το εν λόγω παιχνίδι από την αγορά:

Αγαπητοί αναγνώστες λυπούμαστε ιδιαίτερα για το λάθος στην έκδοσή μας "Μαθαίνω και εξερευνώ: Η Ευρώπη "και την αποσύρουμε από την αγορά προχωρώντας σε διόρθωση κι επανεκτύπωση.Προφανώς και το βόρειο τμήμα της Κύπρου βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή και δεν ανήκει επουδενί στην Τουρκία. Προφανώς και το λάθος του μεταφραστή δεν έπρεπε να ξεφύγει και από τον επιμελητή μας.

Έχουμε εκδώσει πολλούς τίτλους για την Κύπρο μας και κατανοούμε το μέγεθος του λάθους, ειδικά σε μια παιδική έκδοση που περνάει μηνύματα στα παιδιά μας.

Ζητούμε και πάλι συγγνώμη και δηλώνουμε πως το προϊόν κατέβηκε από το site μας και από αύριο αποσύρεται από όλη την αγορά.

Με εκτίμηση, Εκδόσεις Ψυχογιός

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Παράδοση επιταγής στο RMHC

Παράδοση επιταγής στο RMHC

Η παράδοση έγινε στα γραφεία της SPP MEDIA από τον γενικό διευθυντή του ομίλου, Χρίστη Θ. Λοττίδη και τον Τάσο Τρύφωνος. ...
 |  ΚΥΠΡΟΣ