ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Read Library: Ξεφυλλίστε δωρεάν το τελευταίο τεύχος του Beautiful People

Πώς μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό από τη συσκευή σας

Το τελευταίο τεύχος του Beautiful People είναι διαθέσιμο στην ψηφιακή βιβλιοθήκη Read Library και μπορείτε να το ξεφυλλίσετε δωρεάν, κατεβάζοντάς την.

Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη της Βασιλικής Παπαμιχαήλ, να δείτε την έξοδο της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, του Νεκτάριου Αλεξάνδρου και του μικρού Νικόλα από το μαιευτήριο, το στόρι της Ελένης Μενεγάκη η οποία μετά από 30 χρόνια φεύγει από την τηλεόραση, να διαβάσετε την επιστροφή της στήλης Gossip Girl, αλλά και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Η ψηφιακή βιβλιοθήκη Read, με τις εκατοντάδες βιβλίων που διατίθενται δωρεάν, περιλαμβάνει πλέον ράφι περιοδικών το οποίο θα εμπλουτίζεται συνεχώς, από τα περιοδικά Beautiful People, must και Γαστρονόμος στηρίζοντας την προσπάθεια για δημιουργία ψηφιακής κουλτούρας στη χώρα μας. Το Read αποτελεί τη μεγαλύτερη ψηφιακή βιβλιοθήκη της Κύπρου. Είναι ένα πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για τη διάδοση της ψηφιακής γνώσης στον τόπο μας. Στηρίζεται από την Τράπεζα Κύπρου και το Πολιτιστικό της Ίδρυμα, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, τη Logicom και την εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Κατεβάστε την εφαρμογή:

Λήψη εφαρμογής από Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spp.read&hl=en

Λήψη εφαρμογής από App Store:

https://apps.apple.com/cy/app/read-library/id763522088 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Read:

http://www.read-library.com/ 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X