ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χατζηγιάννης: «Ήταν προεξοφλημένο ότι θα αποχωρούσα από την πολιτική»

Παράλληλα, απαντά για άλλη μια φορά στα σχόλια για τη φωνή του: ''Δεν υπήρξε καμία ιατρική επέμβαση''

Συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1 παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την αποχώρησή του από τη θέση του Υφυπουργού Πολιτισμού και στα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τη φωνή του.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα έχουν ακουστεί αναφορικά με τις φωνητικές του δυνατότητες, το αν έχει πολύποδα ή χειρουργηθεί στις φωνητικές χορδές, ο Κύπριος καλλιτέχνης είπε: "Δεν υπήρξε ποτέ καμία ιατρική επέμβαση. Επικαλούμαι και το ιατρικό απόρρητο το οποίο, βέβαια, τον ιατρό δεσμεύει και όχι τον ασθενή. Καμία, ευτυχώς, γιατί είναι ο μεγαλύτερος φόβος του τραγουδιστή και η μεγαλύτερή του ανασφάλεια. Έχω ανθεκτικότητα στο πλέγμα του λάρυγγα, γιατί οι χορδές είναι ένα κομμάτι ενός μεγαλύτερου συμπλέγματος μυών, οι οποίοι, όταν τραγουδάς, όλο αυτό το πράγμα δουλεύει μαζί και συμπληρωματικά. Δεν είναι μόνο οι χορδές" δήλωσε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

"Γιατί γράφτηκαν όλα αυτά; Εγώ έψαχνα τεχνικές, ως μουσικός, και από ένα σημείο και μετά μου άρεσε να δοκιμάζω διάφορες τεχνικές ενός τραγουδιού, γιατί έχουν και εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ανεβάζουν την φωνή ψηλά και κάνεις διάφορα πράγματα. Βέβαια, αυτά δεν τα κάνεις πάντα μόνος σου αλλά εγώ, ως ένα σημείο, είχα αυτή τη δυνατότητα. Δοκίμαζα. Μουσικός είμαι, διάβαζα, πειραματιζόμουν. Εντάξει, καλός ο πειραματισμός αλλά άρχισε να ακούγεται διαφορετικά σε σχέση με τα παλαιότερα χρόνια η φωνή μου και αυτή η αντίθεση στο αυτί ακούγεται ως βλάβη" σημείωσε.

Ακολούθως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέφερε ότι "Ξένισε και αμέσως τι θα πει ο άνθρωπος, "Α! Χάλασε η φωνή του, κάτι έγινε, υπάρχει βλάβη". Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση. Πώς θα το αιτιολογήσεις αλλιώς. Για να γυρίσει πίσω αυτό θέλει μια δουλειά, τον κατάλληλο χρόνο, για να το γυρίσεις πίσω και πολύ προσεχτικά, ώσπου να έρθει ξανά εκεί που ήταν. Δηλαδή, με λίγα λόγια, ωραίο είναι, έχει μια διαστροφή αυτό. Στο εξωτερικό το κάνουν πάρα πολλοί τραγουδιστές αλλά σίγουρα ένιωσα ότι το είχα παρατραβήξει".

"Το επαναλαμβάνω για να μην το διαιωνίζουμε και να μην μένει αυτό το πράγμα, γιατί είναι στενάχωρο και αναληθές δυστυχώς, δεν υπήρξε καμία ιατρική επέμβαση", πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, και ερωτηθείς γιατί αποχώρισε από την πολιτική είπε: «Ήταν κατά κάποιο τρόπο προεξοφλημένο στις συζητήσεις μας, γιατί είχα ήδη μια πορεία που έπρεπε να συνεχίσω, είχε ανοίξει ένας δρόμος, που είναι μεγάλη μου αγάπη η μουσική, δεν θα άφηνα τόσο πρόωρα τη μουσική για την πολιτική, παρόλο που στα πέριξ πολιτικής μπορείς να είσαι. Δεν χρειάζεται να έχεις μια θέση, μπορείς να είσαι εκεί με τις ιδέες σου, με τον εθελοντισμό σου, τις προτάσεις σου, να είσαι πάντα εκεί και είμαι κοντά».

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση