ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χατζηγιάννης: Απαντά στα σχόλια για τη σεξουαλικότητά του και την αλλαγή της φωνής του

Η αναφορά στην Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή «ιδιωτική κατακραυγή» του Αλέξανδρου Κοψιάλη και ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στις φωνητικές του χορδές αλλά και στον χωρισμό του από την Ζέτα Μακρυπούλια.

«Δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα», σημείωσε αρχικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος 6μήνου τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την πάτησες. Πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

«Με τη Ζέτα διατηρούμε πολύ καλές επαφές. Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε. Τώρα πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί. Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο pole dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, τού ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν», εξήγησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την προσωπική του ζωή.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην «ιδιωτική κατακραυγή» του Αλέξανδρου Κοψιάλη:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση