ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χάρης Σιανίδης για Ντουμπάι: «Με καλέσανε για να προκαλέσω, αυτή είναι η δουλειά μου»

Ο pr manager μίλησε για πρώτη φορά για την επίθεση που δέχτηκε στην εκπομπή του Σίγμα, «Ήρθε & Έδεσε»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά το ταξίδι του στο Ντουμπάι παραχώρησε στην εκπομπή του Σίγμα, Ήρθε και Έδεσε, ο pr manager, Χάρης Σιανίδης, δίνοντας τη δική του απάντηση στις επιθέσεις που δέχτηκε.

Να θυμίσουμε ότι τόσο ο ίδιος όσο και διάφοροι άλλοι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz πέρασαν τις μέρες των γιορτών στο Ντουμπάι, προκαλώντας αρκετά αρνητικά σχόλια από Έλληνες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι διανύουν ακόμη ένα lockdown λόγω Covid-19.

Ο pr manager χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, τις επιθέσεις που δέχτηκε ως υποκινούμενες και ότι εξυπηρετούσαν άλλα συμφέροντα. Ωστόσο, με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκάλυψε ότι τον φωνάξανε στο Ντουμπάι για να προκαλέσει, μιας και αυτή είναι η δουλειά του.

«Αυτή είναι η δουλειά μου και γι’ αυτό πληρώνομαι και ζω (...) Ήταν άδικες οι αντιδράσεις. Πήγα, έκανα τη δουλειά μου και το συνδύασα με διακοπές. 10 ημέρες πριν ήμουν στην Ελβετία (...) έβλεπα την πιο γνωστή Ελληνίδα και Κύπρια τραγουδίστρια στο Μόντε Κάρλο πριν δέκα μέρες, έβλεπα άλλους ανθρώπους από 'δω και από 'κει. Σίγουρα το καταλαβαίνω όταν κάποιος είναι στο σπίτι του την Πρωτοχρονιά, όμως εμένα αυτή είναι η δουλειά μου. Εγώ απ' αυτή τη δουλειά (στο Ντουμπάι) σώθηκα... μπόρεσα και πλήρωσα δύο με τρεις μήνες τα παιδιά στο προσωπικό και στο γραφείο», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα στην εκπομπή.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση