ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός με τα πλάνα «φωτιά» της Καρολίνας και του Μάριου Πρίαμου

Τί αποκαλύπτει ο Γιώργος Λιανός;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Χαμός έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα, αρχικά μετά το τρέιλερ και στη συνέχεια με την προβολή του χθεσινού επεισοδίου, στο οποίο είδαν το φως της δημοσιότητας τα πλάνα «φωτιά» της Καρολίνας και του Μάριου Πρίαμου.

Οι κρυφές συναντήσεις τους προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων, όχι μόνο από τους άλλους παίχτες, αλλά και εκ μέρους του Γιώργου Λιανού, ο οποίος αρχικά φρόντισε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του συμβολίου του νησιού.

Λίγες ώρες αργότερα, ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του, μίλησε για την Καρολίνα και τον Μάριο και αποκάλυψε, ότι η παραγωγή ήξερε ότι οι δύο παίκτες είχαν συναντηθεί αρκετές φορές. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είχαμε πληροφορίες ότι γινόταν αρκετές φορές αυτό, απλά έτυχε να το έχουμε και σε κάμερα. Οπότε, έπρεπε με κάποιο τρόπο να τους πούμε “μαζευτείτε από τη ζούγκλα, μην έχουμε τίποτα άλλο”. Το σημείο εκεί που πήγαιναν είναι πολύ πυκνό, δηλαδή πώς κατάφεραν κι έφτασαν μέχρι εκεί… Αυτή είναι μια παρατημένη καλύβα του μεξικάνικου Survivor, που είχε γίνει πριν δύο χρόνια. Πώς τη βρήκαν εκεί; Πώς χώθηκαν εκεί μέσα στα αγκάθια; Ήταν πολύ άβολο για όλους μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόβλημα λόγω των συναντήσεων των δύο παικτών έχει προκληθεί και εκτός Survivor, αφού με τα πλάνα, που είδαν το φως της δημοσιότητας, έπεσε από τα σύννεφα ο σύντροφος της Καρολίνας, Μπο, αλλά και η Ελευθερία Ελευθερίου, που οι τελευταίες πληροφορίες, τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση