ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσουρούλλης: Τελικά, γιατί δεν παντρεύονται με την Γιολιτη;

Το σπάνιο σχόλιο του Χρύσανθου Τσουρούλλη για την σύντροφό του

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της Τηλεόρασης, ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλλης συμμετείχε πρόσφατα στο podcast του Κύπριου youtuber, Φειδία Παναγιώτου και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας, στην τηλεόραση, στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, στο κομμάτι των social media και τους haters, στο bullying, στη σχέση του με τον Θεό, καθώς και στα μελλοντικά του σχέδια. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην επί οκτώ χρόνια σύντροφό του, Έμιλυ Γιολίτη.

Κληθείς να περιγράψει την σχέση του με την Έμιλυ Γιολίτη, ο Χρύσανθος Τσουρούλλης είπε: "Μια σχέση ειλικρίνειας", ενώ στην συνέχεια ερωτηθείς για το πώς είναι η σύντροφός του, γεμάτος τρυφερότητα είπε: "Σπουδαία γυναίκα. Σπουδαία και λόγω χαρακτήρα και λόγω αρχών και συμπεριφοράς, με πάρα πολύ χιούμορ... σπουδαία επαγγελματίας. Γενικά είναι ένας άνθρωπος που χαίρεσαι να είσαι μαζί του".

Ακολούθως, ερωτούμενως από τον Φειδία πόσα χρόνια είναι παντρεμένος μαζί της, ξεκαθάρισε πως δεν έχουν παντρευτεί, αλλά μετρούν οκτώ χρονια κοινής πορείας.

"Θεωρήσαμε πως δεν υπήρχε λόγος να παντρευτούμε... την ευχή του παπά την παίρνουμε ούτως ή άλλωςς, είτε μια Κυριακή, είτε σε μια δοξολογία... θεωρήσαμε ότι δεν θα προσέθετε κάτι στη σχε΄ση μας, η οποία είναι πιο ολοκληρωμένη, τα παιδιά μας συνηπάρχουν, χτίζουμε τα όνειρά μας, σχεδιάζουμε το κοντινό και μακρινό μας μέλλον μαζί, χαιρόμαστε τα παιδιά μας που μεγαλώνουν. Είναι κοινές οι επιδιώξεις και οι στόχοι μας, αλλά το να κάναμε μια τελετή ή ένα πάρτι δεν θα προσέθετε κάτι", είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στα 1:36:41:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA