ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τορναρίτης: Ο λόγος που «σκοτώθηκε» με τη σύζυγό του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο επιχειρηματίας αποκαλύπτει πώς να γίνεις εκατομμυριούχος

Δέσποινα Άσπρου

Στο podcast του Φειδία Παναγιώτου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Χριστόφορος Τορναρίτης, με τον επιχειρηματία να κάνει στον youtuber διάφορες αποκαλύψεις ανάμεσα σε άλλα για τα παιδικά του χρόνια, για τις συνήθειές του και να μιλάει για τον έρωτα της ζωής του, τη Ραμόνα Φίλιπ και φυσικά, για τη συγγραφή την οποία φαίνεται να λατρεύει.

"Προτεραιότητά μου να ζω και να είμαι ευτυχισμένος. Να ξυπνώ και να μην έχω άγχη... Θέλω να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου. Ό,τι έχω στερήσει στον εαυτό μου στο παρελθόν, θέλω να του τα δώσω τώρα", παραδέχεται ο επιχειρηματίας.

Αναφερόμενος σε ένα πρόσφατο περιστατικό με τη σύζυγό του, είπε: "Τώρα πάω με τη γυναίκα μου ταξίδια... τα παραπάνω ζευγάρια δεν αντέχουν τις γυναίκες τους. Τώρα ήμασταν μια βδομάδα μαζί, ήμασταν μόνο οι δύο μας - δεν είχαμε άλλους,  στη Γαλλία και μετά στην Αθήνα. Περνούμε τέλεια! Μέσα από τις πράξεις βγαίνει το αποτέλεσμα. Ό,τι και αν σου πω, ό,τι και αν μου πουν, είναι αυτό. Δεν σου λέω ότι δεν έχουμε θέματα. Μουρμουρά, κάνει... Χτες «σκοτωθήκαμε» γιατί εγώ κάθε πρωί πίνω ζεστό λεμόνι με νερό και η κοπέλα που έχουμε στο σπίτι μου φέρνει και καφέ μαζί. Και η Ραμόνα το ίδιο. Επειδή δεν πίνω τον καφέ τον nespresso και τον αφήνω κάθε πρωί, η Ραμόνα ξεκίνησε να λέει "να της πεις να μην σου ξαναφέρει καφέ".... του Αγίου Βαλεντίνου τώρα, «σκοτωθήκαμε». Άσε με να κάνω μπάνιο, ήμουν γυμναστήριο, είχα κάνει βάρη και μετά να πάω να της πω... "Όχι να πας τώρα" επέμενε. Από αυτά υπάρχουν, όπως σε όλες τις σχέσεις. Αλλά στο τέλος της ημέρας, από τη στιγμή που αντέχεις και περνάς καλά...", ξεκαθαρίζοντας σε άλλα σημεία πως είναι απόλυτα περήφανος για την οικογένειά του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στα 1:40:30

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση