ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το σχόλιο γνωστής Κύπριας σε ανάρτηση της συντρόφου του πρώην της

Δείτε τι έγραψε

Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιο μυστικό, ή αν απλά έτυχε, ωστόσο ο Νίκος Καρβέλας έχει πετύχει το απίστευτο. Παρα τους χωρισμούς του, καταφέρνει να διατηρεί άψογες σχέσεις με τις πρώην του και εκείνες μεταξύ τους! Δεν είναι κρυφό άλλωστε πως η Άννα Βίσση διατηρεί τέλεια σχέση με την Αννίτα Πάνια και οι δύο τους, έχουν επίσης εξαιρετικές σχέσεις με τη νυν του πρώην τους, Ελενα Φερεντίνου!

Πρόσφατα, μάλιστα, και με αφορμή τα δεύτερα γενέθλιου του μικρότερου γιου του Νίκου Καρβέλα και της Έλενας Φερεντίνου, η Άννα Βίσση έκανε ένα υπέροχο σχόλιο σε ανάρτηση της Έλενας.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Φερεντίνου με αφορμή τα 2α γενέθλια του μικρού Φαίδωνα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να κρατάει τον μικρούλη αγκαλιά και να του δίνει ένα τρυφερό φιλί, σημειώνοντας: «Χρόνια πολλά τυχερό μου αστέρι!».

Στην εν λόγω ανάρτηση, θέλησε και η Κύπρια τραγουδίστρια να αφήσει το δικό της σχόλιο, γράφοντας: «Δυο χρόνια, απίστευτο… Φαίδων ο ατίθασος ο όμορφος ο μέλλων …Για να δούμε», ενώ ο Νίκος Καρβέλας αρκέστηκε να βάλει δύο μπλε καρδούλες.

Δείτε την σχετική ανάρτηση και το σχόλιο της Άννας Βίσση:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση