ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πριβέ disco party στο κέντρο της Λευκωσίας που «έκλεψε» τις εντυπώσεις

Συγκέντρωσε τη κοσμική ζωή του νησιού μας

Δέσποινα Άσπρου

Με ένα εντυπωσιακό πάρτι γιόρτασε τα 53α γενέθλιά του το Σάββατο, στις 20 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Σταμάτης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας με το ρόλο του αντιπροσώπου-προμηθευτή σε φαρμακευτικά προϊόντα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σταμάτης διοργάνωσε ένα λαμπερό πριβέ disco πάρτι σε γνωστό σποτ στο κέντρο της Λευκωσίας, στο οποίο έδωσαν "το παρών" τους αρκετά πρόσωπα της κοσμικής ζωής του νησιού μας.

Όπως είδαμε μέσα από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, η διακόσμηση ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, με τον χώρο να φωτίστηκε από ειδικά disco φώτα και στο κέντρο του εστιατορίου να πρωταγονιστούσαν ένα disco ball και μία εντυπωσιακή διακοσμητική κουρτίνα γεμάτη με ροζ και ασημί foil κρόσια που έκαναν την όλη εικόνα απίθανη και την ατμόσφαιρα βγαλμένη από την εποχή των 70's και των 80's, όταν η μουσική της disco είχε ακμάσει.

Οι καλεσμένοι έφτασαν στο πάρτι ντυμένοι ανάλογα, με τα λαμπερά σύνολά τους - εμπνευσμένα από το θέμα του πάρτι να κλέβουν τις εντυπώσεις. Στο πάρτι είδαμε αρκετά γνωστά πρόσωπα του νησιού μας, μεταξύ αυτών η  Άννας Χατζηγρηγορίου, η Ιφιγένεια Χατζηγρηγορίου, Μαρίτα Βασιλείου, η Γιώτα Παπαδοπούλου, η Ειρήνη Χριστοφόρου, η Σίλια Παπαδοπούλου, η Εύη Κυπριανού, η Μαρία Πιερή, η Δέσποινα Διάκου, η Σίλια Κωνσταντινίδου, η Ελένη Πολυκάρπου, η Έλενα Αναστασιάδου, η Αθηνά Παμπόρη, η Δέσποινα Τζιαπούρα, ο Νικόλας Οικονομίδης, η Georgina Χατζηρακλέους, ο Σωτήρης Διάκου, η Όλγα Πολίτου και άλλοι πολλοί.

Την διασκέδαση του πάρτι ανέλαβε deejay και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν και να χορέψουν υπό τους ήχους disco επιτυχιών που άφησαν εποχή.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το πάρτι που έκλεψε τις εντυπώσεις στα social media:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση