ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ποστ γνωστής Κύπριας με τον Φέντεζ, λίγο μετά τον χωρισμό του με την Φεράνι

Η φωτογραφία που εντοπίσαμε

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση που θέλει την Κιάρα Φεράνι και τον ράπερ Φέντεζ να έχουν χωρίσει, με τις δημόσιες εμφανίσεις του πρώην ζευγαριού μετά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Dagospia να είναι περιορισμένες. Μια όμως φωτογραφία του ράπερ έφερε στο φως της δημοσιότητας γνωστή Κύπρια, η οποία μετά το συμβάν τον συνάντησε τυχαία στο Μιλάνο. Ο λόγος για την Ντία Αρίστου, η οποία αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Μιλάνο στο πλαίσιο του MFW.

Συγκεκριμένα, η Ντία Αρίστου μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία είδαμε τον ράπερ να κάθεται σε ένα εστιατόριο, στο οποίο βρισκοταν και η Ντία. Το ποστ της, η Ντία συνόδευσε με την φράση  «Ciao Fedez».

Να θυμίσουμε ότι είδηση του χωρισμού της Κιάρα και του Φέντεζ διέρρευσε από την ιστοσελίδα και σύμφωνα με τα όσα γράφει: «Από το περσινό Sanremo, (είχαν καβγαδίσει) η ιστορία της αγάπης τους είχε πέσει στα βράχια, αλλά η influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωση, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ο Φέντεζ ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Φέντεζ ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ πήγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση