ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το παράπονο του Μ.Σοφοκλέους στην Πρόεδρο της Βουλής (βίντεο)

«Μη με αποφεύγετε!»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Συνεχίζεται η πορεία των μοτοσικλετιστών, στο πλαίσιο της 23ης διαδρομής Αγάπης, για τη στήριξη του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, μια Ευχή».

Η πενθήμερη πορεία μοτοσικλετιστών ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 19 του μήνα, ενώ σκοπός της είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι και τα παιδιά με καρκίνο, καθώς επίσης και η συλλογή χρημάτων για στήριξη του έργου του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Δεκάδες μοτοσικλετιστές έδωσαν το παρών, ανάμεσα σε αυτούς και ο Μιχάλης Σοφοκλέους, ο οποίος κατά τη διάρκεια μίας στάσης, έχοντας στο πλευρό του την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, βρήκε την ευκαιρία να της εκφράσει το παράπονό του..

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής του ''Casa de Mikel'' σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Μην με απογεύτετε τεχνηέντως!».

Ακολουθεί ο διάλογος με την Πρόεδρο της Βουλής:

Μ.Σ.: Εδώ με την κυρία Αννίτα Δημητρίου. Ο κόσμος της εκπομπής, Αννίτα μου, σε ζητάει και επίσημα επιτέλους, να μας τιμήσεις με την παρουσία σου στην εκπομπή.

Α.Δ.: Υποσχέθηκα, θα το κανονίσουμε.

Μ.Σ.: Αμήν και πότε!

Α.Δ.: Θα τα πούμε κι από κοντά.. Και συγχαρητήρια και σ' εσένα προσωπικά και σε όλη την ομάδα, που βρίσκονται εδώ στην Βουλή των Αντιπροσώπων, σ' αυτό τον γύρο με τις μοτοσικλέτες στην Λευκωσία, για να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας, για να στηρίξουμε τον συνάνθρωπο. Χίλια μπράβο! Τέτοιους πολίτες θέλουμε, ευαισθητοποιημένους και συμμέτοχους σε αυτήν τη συλλογική προσπάθεια, να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον.

Μ.Σ.: Ευχαριστούμε και για την άμεση ανταπόκριση.

Α.Δ.: Εμείς ευχαριστούμε

Μ.Σ.: Θα επανέλθω για την πρόταση της εκπομπής. Μη με απογεύτετε τεχνιέντως!

Α.Δ.: Δε σας αποφεύγω. Θα το κανονίσουμε. Δώστε μου λίγο χρόνο και θα το κανονίσουμε..

Μ.Σ.: Βεβαίως, όσο χρόνο θέλετε.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση