ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «παράπονο» της Κλέλιας Γιασεμίδου

Γιατί σκέφτεται να μην παντρευτεί στην Κύπρο;

Καλεσμένη της Χριστιάνας Αριστοτέλους στο πλατό της εκπομπής ''Με Αγάπη Χριστιάνα'' βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22/03) η Κλέλια Γιασεμίδου.

Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, Πέτρο Αθανασίου διανύουν από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, αφού πριν λίγο καιρό, καλωσόρισαν το πρώτο του παιδί. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Γενάρη του 2023 και μετά τη βάφτιση της κόρης τους, την οποία πρόκειται να κάνουν τον ερχόμενο Αύγουστο στην Τήνο, αφού είχαν τάξει το παιδί στην Παναγία, θα βάλουν μπροστά και τη διοργάνωση του θρησκευτικού γάμου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, η Κλέλια Γιασεμίδου αποκάλυψε πως δεν είναι σίγουρο, αν ο γάμος τους θα γίνει στην Κύπρο, εκφράζοντας επί της ευκαιρίας το «παράπονο» της. Όπως εξήγησε, ο λόγος που σκέφτονται να παντρευτούν στην Ελλάδα, είναι οι χρεώσεις που ακούνε, οι οποίες είναι στα ύψη! Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Κλέλια Γιασεμίδου: «Ακούω πολλές παράλογες τιμές, χρεω΄σεις κλπ. κι εντάξει, το σκέφτομαι.. Στην Ελλάδα δεν είναι έτσι οι τιμές.. Έχουμε λίγο ξεφύγει στις χρεώσεις..»

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 Το ζευγάρι έχει βάλει ως στόχο, αν πάνε όλα καλά, να παντρευτεί το 2024. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Η αποκάλυψη

Άφωνος ο Λιάγκας!

Ο Φειδίας βγήκε στο Πρωινό και έκανε την αποκάλυψη που δεν περιμένε κανείς για τον γάμο του με την Στυλιάνα
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Μην χάσετε την τελευταία ευκαιρία να δείτε τον εκπληκτικό Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στη συγκλονιστική «Φάλαινα».

H φάλαινα

Mόλις άνοιξαν νέες καλές θέσεις για να παρακολουθήσετε τη συγκλονιστική παράσταση στο Παττίχειο θέατρο Λεμεσού
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Η αποκάλυψη

«Ο γουμάς της γιαγιάς μου»

Ένα μήνα μετά...η Αγαπητού αποκαλύπτει: Για πρώτη φορά όλο το παρασκήνιο για την viral ατάκα της στον Λετυμπιώτη
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ