ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το παραδέχτηκε η Μαριέλλα Σαββίδου

«Κάνω πάρα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία – Είναι κάτι που με γειώνει»

Beautiful People team

Το απόγευμα του Σαββάτου 21 Φεβρουαρίου, η Μαριέλλα Σαββίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ζω καλά» και μίλησε ανοιχτά για μια από τις πιο ουσιαστικές αποφάσεις που έχει πάρει για τον εαυτό της.

Στη συζήτησή της με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη βαθιά σχέση που έχει αναπτύξει με την ψυχοθεραπεία, αποκαλύπτοντας πως αποτελεί σταθερό κομμάτι της ζωής της εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως εξομολογήθηκε, δεν θυμάται καν πότε ξεκίνησε, όμως είναι βέβαιη για το πόσο καθοριστικό ρόλο έχει παίξει στην προσωπική της εξέλιξη και ισορροπία.

«Μια μεγάλη αλλαγή που έχω κάνει στη ζωή μου και θεωρώ επένδυση για μένα, είναι η ψυχοθεραπεία. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Κάνω πάρα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία. Κάνω κάθε εβδομάδα. Ούτε που θυμάμαι πόσα χρόνια. Είναι κάτι που με γειώνει, με φέρνει αντιμέτωπη με τον εαυτό μου, δουλεύω το στρες μου. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα» παραδέχτηκε η Μαριέλλα Σαββίδου.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews  | 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ