ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το όμορφο σχόλιο του Παπακαλιάτη στην Πρόεδρο της Βουλής (vid)

Η on stage συνάντηση του πετυχημένου σεναριογράφου, σκηνοθέτη και ηθοποιού με την Αννίτα Δημητρίου

Για 22η χρονιά πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης (7/12) τα Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2023 στο The Royal Hall στη Λευκωσία.

Τα βραβεία Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards αποτελούν το μεγαλύτερο και μακροβιότερο θεσμό βράβευσης στην Κύπρο, τα οποία σκοπό έχουν να αναδείξουν τους πρωτοπόρους άνδρες, οι οποίοι ανεξάρτητα από τον χώρο από τον οποίο προέρχονται, με το έργο τους, το όραμά τους και το ήθος τους αποτελούν πηγή έμπνευσης.

Διαβάστε επίσης:
Παπακαλιάτης, Αννίτα Δημητρίου και Τρύφωνος στην πιο cool selfie των #moty23

Η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου βράβευσε τον Έλληνα της Χρονιάς, που δεν ήταν άλλος από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος ανέβηκε on stage προκειμένου να παραλάβει το βραβείο του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την Αννίτα Δημητρίου, λέγοντας χαρακτηριστικα: «Και φυσικά θέλω να πω ότι είναι και μεγάλη μου τιμή να λέει αυτά τα λόγια η νεότερη Πρόεδρος της Βουλής στον Κόσμο. Είναι τεράστια τιμή μου και συγχαρητήρια».

Δείτε το βίντεο με τη βράβευση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη:

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους νικητές των βραβείων επέλεξαν και φέτος οι αναγνώστες του περιοδικού MAN μέσα από έρευνα της εταιρείας SYMMETRON, αλλά και 200 εξέχουσες προσωπικότητες της Κύπρου. Την επίβλεψη της διαδικασίας ανέλαβε ο ελεγκτικός οίκος Deloitte.

Σημαντικοί χορηγοί και υποστηρικτές των Βραβείων είναι οι: Τράπεζα Κύπρου, Johnnie Walker, BMW - Xαρ. Πηλακούτας, Cara, University of Nicosia, OΠΑΠ Κύπρου, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Deloitte, Phil.Andreou MSJacovides.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση