ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «ευχαριστώ» της Πρώτης Κυρίας στη Τζιλ Μπάϊντεν και η κοινή φωτογραφία

Κομψή για ακόμα μια φορά κέρδισε τις εντυπώσεις

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Πρώτη Κυρία, καθώς συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στα πλαίσια συμμετοχής του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Η Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη θέλησε να ευχαριστήσει την Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών για τη φιλοξενία και το έκανε και μέσω των social media, με μία ανάρτηση το απόγευμα της Πέμπτης (21/09) στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Σε αυτή δημοσίευσε φωτογραφίες μαζί με τις άλλες Πρώτες Κυρίες και Συντρόφους των ηγετών που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση, και φυσικά μαζί και με την Τζιλ Μπάιντεν σχολιάζοντας στη σχετική λεζάντα: «Στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Τζιλ Μπάϊντεν φιλοξένησε όλες τις πρώτες κυρίες και τους/τις συντρόφους των ηγετών και υψηλών αξιωματούχων διεθνών οργανισμών στο @cooperhewitt Smithsonian Design Museum της Νέας Υόρκης. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για την πρόσκληση και την ευκαιρία συναντήσεων και νέων γνωριμιών με μια πολύ δυναμική ομάδα ανθρώπων με αξιόλογο έργο. Ευχαριστώ την First Lady @drbiden για την πρόσκληση και την φιλοξενία».

Για την ημέρα αυτή, η Φιλίππα Καρσερά επέλεξε ένα κοστούμι σε γαλάζια απόχρωση, με ασορτί τσάντα.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Philippa Karsera (@phkarsera)

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση