ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «8th International Tattoo Convention 2023» είναι εδώ!

Μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, διεξάγεται για όγδοη χρονιά στην Κύπρο.

Δελτίο Τύπου

Μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, διεξάγεται για όγδοη χρονιά στην Κύπρο.

Πρόκειται για το 8th International Tattoo Convention, το οποίο θα φιλοξενεί δεκάδες ντόπιους αλλά και ξένους ταλαντούχους Tattoo Artists, με κύριο στόχο να παρουσιάσουν στον κόσμο την τέχνη και τις τεχνικές τους. Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά πρωτότυπες τεχνικές δημιουργίας τατουάζ αλλά και να διαλέξουν τον καλλιτέχνη που θα κτυπήσει το τατουάζ που θέλουν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαρτίου μέχρι Κυριακή 2 Απριλίου, στον καθιερωμένο χώρο δηλαδή στον κέντρο της Λεμεσού στους χαρουπόμυλους του ομίλου Λανίτη. Ένας χώρος ο οποίος σφύζει από ζωή, κουλτούρα αλλά και αρχιτεκτονική.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει διάφορα άλλα καλλιτεχνικά happenings, όπως live bands, Calligraphy style performances, διαγωνισμοί και άλλες πολλές εκπλήξεις. Επίσης να αναφέρουμε ότι και στο φετινό συνέδριο θα υπάρχουν μικρά μαγαζάκια τα οποία θα
διαθέτουν προς πώληση, ρούχα, κοσμήματα, γλυπτά αλλά και διάφορα άλλα tattoo related accessories.

Η τιμή εισόδου είναι €10 ημερησίως, αλλά για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν το τριήμερο μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο και για τις 3 ημέρες στην τιμή των €20 από Viva Events.

Για περισσότερες πληροφορίες Facebook | Instagram | Website

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση