ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

TIPPING POINT με τον Τάσο Τρύφωνος: «Δυνατή» πρεμιέρα με Αριστοτέλους, Αρτεμίου και Λούη

Το νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων και τύχης

Δελτίο Τύπου

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 21:00, ο μετρ των τηλεπαιχνιδιών Τάσος Τρύφωνος επιστρέφει στον ALPHA Κύπρου με την πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων και τύχης, TIPPING POINT!

Χριστιάνα Αριστοτέλους, Χριστιάνα Αρτεμίου και Λούης Πατσαλίδης έρχονται στο νέο, εντυπωσιακό στούντιο για να δοκιμάσουν την τύχη τους. Ερωτήσεις γνώσεων, μία μηχανή-τέρας με κέρματα και… εκπλήξεις τούς περιμένουν στο πρώτο επεισόδιο του Tipping Point #CelebrityEdition

Μετά από τη μεγάλη απήχηση των τηλεπαιχνιδιών «Αδύναμος Κρίκος» και ‘The Chase’, ο Alpha Kύπρου συνεχίζει να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό… αφού το νέο, δημοφιλές τηλεπαιχνίδι κάνει την είσοδό του στην κυπριακή τηλεόραση με format κατευθείαν από Βρετανία, αγωνία και μεγάλη ταχύτητα.

Κι αν μέχρι σήμερα ξέρατε ότι το κέρμα έχει δύο όψεις, το συναρπαστικό αυτό τηλεπαιχνίδι υπόσχεται να αποδείξει στο τηλεοπτικό κοινό ότι το κέρμα έχει μία και μοναδική όψη… του απόλυτου νικητή/νικήτριας!

Αυτό, σημειώστε το! Coins always make sounds, αλλά στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων TIPPING POINT τα κέρματα έχουν διαφορετικό «ρόλο». Φέρνουν κάθε παίκτη όλο και πιο κοντά σε ένα μεγάλο ποσό, δηλαδή μέχρι και σε 10.000 Ευρώ! Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι που εδώ και 13 χρόνια σημειώνει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό με τον γνωστό δημοσιογράφο Ben Shephard να μοιράζει κέρδη, αλλά και να χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές στο κοινό που έχει γίνει top fan του συνολικού concept.

Σε κάθε επεισόδιο οι διαγωνιζόμενοι θα είναι τρεις και κάθε ένας θα έχει την ευκαιρία να απαντάει σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων. Αν απαντήσει ορθά, τότε ρίχνει τα κέρματα στη μηχανή… έχοντας έτσι τη δυνατότητα να συγκεντρώσει όσα χρήματα πέσουν από την «τράπεζα».

TIPPING POINT: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟΝ ALPHA ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 19.00.

Δηλώστε συμμετοχή στο 99-059905 και διεκδικήστε μέχρι και 10,000 Ευρώ καθημερινά και πολλά πλούσια δώρα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση