ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

TikTok βίντεο αποκαλύπτει πού να βρεις sugar daddy στην Κύπρο

Οι χώροι που σύμφωνα με την εντυπωσιακή content creator συχνάζουν οι πλούσιοι Κύπριοι

Εδώ και αρκετό καιρό διάφοροι χρήστες του TikTok, κυρίως νεαροί, δημιουργούν και μοιράζονται περιεχόμενο που προωθεί την ιδέα της αναζήτησης πλούσιων συντρόφων, γνωστών ως "sugar daddies" ή "sugar mommies", προκειμένου να επωφεληθούν οικονομικά. Αν και αυτό το φαινόμενο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και συζητήσεις γύρω από την ανθρώπινη ηθική και τις κοινωνικές συνέπειες της εκμετάλλευσης της σεξουαλικής ελκυστικότητας για οικονομικό όφελος, εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή trends του κοινωνικού δικτύου, με ουκ ολίγους tiktokers να μοιράζονται τις πληροφορίες τους με φαν διάθεση. Ανάμεσα στα εκατοντάδες βίντεο αντίστοιχου περιεχομένου, βρήκαμε και μια γυναίκα η οποία στοχεύει... στους Κύπριους suggar daddies.

Ο λόγος για την Dasha Smart, η οποία φαίνεται να λατρεύει την χλιδάτη ζωή.

Με τίτλο "Οι τρεις τόποι στην Κύπρο για να συναντήσεις τον σύζυγό σου" και προσθέτοντας πως εκεί θα βρεις πιθανούς πλούσιους συζύγους,  sugar daddy ή high value boyfriends", η Dasha προτείνει στους διαδικτυακούς της φίλους τους τρεις -κατά την άποψή της- κορυφαίους χώρους για να συναντήσει μια γυναίκα έναν οικονομικά ευκατάστατο άντρα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, οι χώροι αυτοί βρίσκονται εντός των πεντάστερων ξενοδοχείων της Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα, στα καφέ και lobby bars.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

@dashasmart_

Which place is your fav ?

Mwaki - Zerb

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση