ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θυμόμαστε την εμφάνιση του Χριστοδουλίδη και της Καρσερά στο κόκκινο χαλί των #moty22

Όσα δήλωσαν στο κόκκινο χαλί της απονομής των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2022

Δέσποινα Άσπρου

Η περσινή απονομή των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2021 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Parklane, a luxury Collection Resort and Spa στη Λεμεσό και ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους, ήταν και ο τότε υποψήφιος και πλέον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μαζί με τη σύζυγό του, Φιλίππα Καρσερά.

Με αφορμή την αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή διεξαγωγή των βραβείων Τράπεζα Κύπρου Man of the Year (που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου), θυμόμαστε την εμφάνιση του προεδρικού ζεύγους στο κόκκινο χαλί.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, που ακολουθεί, η Φιλίππα Καρσερά επένδυσε σε ένα ιδιαίτερα σικάτο σύνολο και πιο συγκεκριμένα ένα μίντι μαύρο φορεμα με λεπτομέρειες από διαφάνεια στα μανίκια. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες γόβες. Από πλευράς του, ο Νίκος Χριστοδουλίδης επένδυσε σε διαχρονικό και πολύ κομψό κουστούμι.

"Υπόσχομαι ότι θα είμαι παρών σε τέτοιες εκδηλώσεις. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές - που πλέον έχει καταστεί ένας θεσμός που αναδεικνύει την ποιότητα και τη σημασία του να τιμούμε αυτούς, που προσφέρουν σε όλο το φάσμα της κοινωνίας και είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση και πολύ ορθώς ο ΠτΔ ήταν παρών όλα αυτά τα χρόνια", είπε ο Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για το αν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει παρευρεθεί στα βραβεία για έξι χρονιές κατά τη διάρκεια της θητείας του - σε περίπτωση που εκλεγεί. Ο ίδιος, πάντως, φαίνεται να τηρεί τα λόγια του, αφού η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εις παρουσία του.

Από πλευράς της η Φιλίππα Καρσερά, ερωτηθείσα για το ποιος θα ήταν ο άντρας, που θα βράβευε πέραν από το σύζυγό της - αν είχε την ευκαιρία, είπε: "Θα ήταν ο πατέρας μου, σίγουρα. Ένας άνθρωπος πολύ ξεχωριστός για εμένα, ένας άνθρωπος που αγωνίστηκε πάρα πολύ στη ζωή του... με ήθος, με εντιμότητα, με επιμονή και παιδεία. Νομίζω αυτές τις αρχές και αυτά τα πρότυπα πρέπει να έχουμε όλοι... Χαίρομαι πάρα πολύ που βραβεύονται από το συγκρότημά σας, από την Καθημερινή, αυτοί οι αξιόλογοι άντρες και εύχομαι να έχουμε ολοένα και περισσότερους, που να πρεσβεύουν αυτές τις αξίες... και να μάς εμπνέουν''.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

Σημαντικοί χορηγοί και υποστηρικτές των Βραβείων για το Τράπεζα Κύπρου MAN OF THE YEAR AWARDS είναι οι: Τράπεζα Κύπρου, JohnnieWalkerΜ.Σ.Ιακωβίδης  BMW - Xαρ. Πηλακούτας, CaraUniversity ofNicosiaOΠΑΠ Κύπρου, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Deloitte,Phil.Andreou

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση