ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θυμάμαι έναν πατέρα...» Το μοναδικό αφιέρωμα στο Στράτο Διονυσίου για πρώτη φορά στην Κύπρο

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού και τις Τετάρτη 8/11 & Πέμπτη 9/11 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς τραγουδιστές που πέρασαν από το ελληνικό τραγούδι. Σημάδεψε ανεξίτηλα με τη φωνή του μεγάλα τραγούδια, όπως τα «Ο Ξένος», «Βάλε φωτιά στη στράτα μου», «Τα πήρες όλα» κ.α., που παραμένουν διαχρονικά μέχρι σήμερα, 33 ολόκληρα χρόνια μετά τον θάνατό του. Ήταν ο ένας και μοναδικός Στράτος Διονυσίου

Οι τρεις γιοι του, ο Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής, που ακολούθησαν τα μουσικά βήματα του πατέρα τους, θα τον τιμήσουν επί σκηνής, με τρεις μεγάλες συναυλίες – αφιέρωμα που θα δώσουν στην Κύπρο, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στο Παττίχειο θέατρο Λεμεσού και την Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στο δημοτικό θέατρο Στροβόλου. 

Μαζί τους θα βρεθεί και η Πίτσα Παπαδοπούλου για να ερμηνεύσει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στράτου Διονυσίου μαζί με τα παιδιά του. Το μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στο θρύλο του ελληνικού τραγουδιού με τίτλο «Θυμάμαι έναν πατέρα» , μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στο θέατρο «Παλλάς» στην Αθήνα, έρεχται για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Οικοδεσπότης – αφηγητής της βραδιάς θα είναι ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ενώ αυτές οι τρεις αφιερωματικές βραδιές φέρουν τη σκηνοθετική υπογραφή της καταξιωμένης σκηνοθέτιδας Σοφίας Σπυράτου.

Συμμετέχει επίσης η τραγουδίστρια Αγνή Καλουμένου ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο  μαέστρος Νίκος Στρατηγός.

ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΤΡΙΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 20.30

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 & ΠΕΜΠΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 20.30


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ticketmaster.cy και τα ACS COURIER 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΙ: ELECTROLINE , PAREX , PHARMALEAD

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: LOVE FM 100,7 , Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ALPHA ΚΥΠΡΟΥ

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση