ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλξια - Βαλέρια Φραγκούδη: Το «θαύμα» που έζησε

Η ιστορία που μοιράστηκε με τους followers της

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Μια διαφορετική πλευρά της Θέλξιας Βαλέριας Φραγκούδη είχαμε την ευκαιρία να δούμε μέσω των social media.

Η γνωστή Κύπρια influencer κι επιχειρηματίας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, μια προσωπική της ιστορία, που την ''σημάδεψε''..

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Να σας πω μια ιστορία. Την Κυριακή πήγα στον Άγιο Γεώργιο του Αλαμάνου και φεύγοντας μου είπε ο μπαμπάς μου, να πάρει ένα κομποσχοινάκι για το μωρό, όμως, επειδή ακόμα δεν τα φοράει, του είπα να της πάρει ένα μαγνήτη. Είδαμε τους μαγνήτες και είχε μόνο μια εικόνα με ρωσικά γράμματα και μία άλλη λίγο ξεθωριασμένη. Την διάβασα και ήταν η Αγία Θεοδώρα... του λέω ''δεν πειράζει μπαμπά, ήθελα της Παναγίας, πιάνουμε μία άλλη φορά...''.
Αμέσως μόλις έφυγα ένιωσα πολύ άσχημα, που δεν έπιασα την εικόνα και σκεφτόμουνα πως πρώτη φορά είδα εικόνα της Αγίας Θεοδώρας... όμως είχα αργήσει και βιαζόμουν να πάω αεροδρόμιο. 
Μπήκα στο αεροπλάνο... είχα ξεχάσει το συμβάν, φτάσαμε Θεσσαλονίκη και μόλις μπαίνουμε στο ξενοδοχείο, η κοπέλα εκεί μας ξενάγησε και μας είπε ότι το όνομά του και το κόνσεπτ της διακόσμησης το πήρε από την λέξη ''μοναστήρι'' και την μοναστική ζωή, μιας και βρίσκεται δίπλα από το μοναστήρι της Αγίας Θεοδώρας. Μόλις το άκουσα, σκέφτηκα αμέσως το συμβάν με την εικόνα, που μου είχε συμβεί λίγες ώρες νωρίτερα.
Οπόταν σήμερα το πρωί ξυπνήσαμε και πήγαμε στο μοναστήρι και πήρα από εκεί την εικόνα. Είναι ένα υπέροχο μοναστήρι και αξίζει να την επισκεφτείτε, όταν θα ξανάρθετε Θεσσαλονίκη... είναι στο κέντρο».

 

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση