ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#tb στις εμφανίσεις των Κύπριων που εντυπωσίασαν στα Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards

Οι δέκα πιο σέξι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των #moty22

Εν αναμονή της 22ης τελετής απονομής των βραβείων ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Man of the Year Awards που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στο The Royal Hall στη Λευκωσία, κάνουμε ένα throwback και θυμόμαστε τις εμφανίσεις δέκα γυναικών που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του μακροβιότερου θεσμού βραβεύσεων της Κύπρου και ο οποίος αποτελεί γεγονός από το 2001 με πρωτοβουλία του πρώτου αντρικού lifestyle περιοδικού ΜΑΝ την περασμένη χρονιά, και μάς ενθουσίασαν.

Δείτε τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε την περασμένη χρονιά;

Η Μαρία Κορτζιά με μίνι δημιουργία Andreas Zannetides.

Η Άννα Κατσινιορίδου με γκρι στενή δημιουργία με cut outs.

 Η Ντεμίλα Φωτοπούλου με blue electric jumpsuit με αβυσσαλέο ντεκολτέ.

Η Ελίνα Θεοδότου με μάξι δημιουργία με ιδιαίτερο ντεκολτέ την οποία συνδύασε με μαύρα πέδιλα και τσάντα.

Η Ευτυχία Ησαία με μίνι strapless φόρεμα το οποίο συνδύασε με χρυσά πέδιλα.

Η Σταύρη Καλοψιδιώτου με μάυρη μάξι off shoudler δημιουργία.

Η Ντίνα Πέγκα με εντυπωσιακή μαύρη δημιουργία με έντονα cut outs στη μέση.

Η Νίκη Σταύρου με σέξι μαύρη δημιουργία με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο μπούστο και στη μέση.

Η Ραφαήλια Σιδερά σε μια red carpet εμφάνιση με πράσινη μίνι δημιουργια με λεπτομέρειες στον ώμο

Η Άντρεα Ιωάννου με μάξι backless φόρεμα.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο θεσμός TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Man of the Year Awards από το 2001 αναζητεί πρωτοπόρους άνδρες που με την εργασία τους, το πείσμα τους, το όραμά τους, και το ήθος τους ανοίγουν δρόμους για τον άνθρωπο, ανεξαρτήτως αν προέρχονται από τον χώρο των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού ή τον κόσμο των επιχειρήσεων. 

Οι βραβεύσεις του θεσμού TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Man of the Year Awards έχουν τη δική τους σημειολογία, που δεν είναι άλλη από την αξία του ήθους και της προσφοράς. Τους νικητές θα επιλέξουν και φέτος οι αναγνώστες του περιοδικού MAN μέσα από έρευνα της εταιρείας SYMMETRON, αλλά και 200 εξέχουσες προσωπικότητες της Κύπρου. Την επίβλεψη της διαδικασίας, όπως κάθε χρόνο, έχει ο ελεγκτικός οίκος Deloitte. 

Ο θεσμός Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2022 και η φετινή τελετή είναι βέβαιο ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία, μιας και το περιοδικό MAN και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» βρήκαν σημαντικούς συνοδοιπόρους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν μία τελετή αντάξια των ανδρών που θα βραβεύσουν. 

Σημαντικοί χορηγοί και υποστηρικτές των Βραβείων είναι οι: Τράπεζα Κύπρου, Johnnie Walker,   BMW - Xαρ. Πηλακούτας, Cara, University of Nicosia, OΠΑΠ Κύπρου, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Deloitte.

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση