ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τάσος Τρύφωνος: Η on air «αποκάλυψη» για τον πατέρα Αντώνιο

«Συνεργάτης του επέμενε..»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή ''Super Κατερίνα'' βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (8/12) ο Τάσος Τρύφωνος.

Ο γνωστός Κύπριος παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα των ημερών, με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την ''Κιβωτό του Κόσμου'' και τον πατέρα Αντώνιο.

Αναφερόμενος σε συνέντευξη που είχε κάνει με τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα πριν λίγα χρόνια στην εκπομπή ''Τετ-α-Τετ'' ο Τάσος Τρύφωνος είπε: «Εγώ πήγα στον Κολωνό, στη δομή της Κιβωτού. Είμαι γενικά λίγο καχύποπτος με όλα αυτά. Ο συγκεκριμένος είχε πάντα ένα πολύ καλό προφίλ. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ένας συνεργάτης του, που μιλούσα μαζί του για τη συνέντευξη, επέμενε να μπει στο ΙΒΑΝ και να μπει το ΙΒΑΝ για να κάνει ο κόσμος δωρεές. Μου το ‘πε 3-4 φορές. Το βρήκα λογικό τότε».

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος:

Τέλος, ο Τάσος Τρύφωνος μίλησε γενικότερα λέγοντας τί είναι αυτό που τον στεναχωρεί, μετά τις αποκαλύψεις επί του θέματος. Όπως χαρακτηριστικά είπε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Ξέρεις τι με στεναχώρησε και με φοβίζει; Δεν θέλω και δεν θα είναι ωραίο για την κοινωνία ο κόσμος να χάσει το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας. Είναι τόσες οι δομές και τα ιδρύματα… τι θα γίνουν όλα αυτά τα παιδιά; Μένει να δούμε αν όλα αυτά που ακούγονται ευσταθούν».

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση