ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τάσος Τρύφωνος: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή

Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Δύσκολες ώρες περνάει ο Τάσος Τρύφωνος, αφού έχασε από τη ζωή του ένα αγαπημένο του πρόσωπο.Πρόκειται για τη συνεργάτιδά του Άντζη, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη (15/04).Το δυσάρεστο αυτό γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιάστης μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Ο Τάσος Τρύφωνος αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία και το ακόλουθο μήνυμα την αγαπημένη του συνεργάτιδα.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε: ''Σήμερα δυστυχώς έφυγε από τη ζωή μια πολύτιμη συνεργάτης μου τα τελευταία χρόνια στον «κρίκο» και στο THE CHASE. Ένας υπέροχος, δημιουργικός άνθρωπος με απίστευτη ενέργεια και αγάπη για τη ζωή. «Αντζηηη μου…» – όπως σε φώναζα – δεν περίμενα να φύγεις τόσο γρήγορα. Ζήτησες να με δεις πριν λίγες μέρες και ήρθα προχθές στην «Αροδαφνούσα».
Ευτυχώς γιατί αλλιώς θα είχα ενοχές ότι δεν σε πρόλαβα. Φεύγοντας σου είπα «θα ξανάρθω…». Ήξερα, όμως, μέσα μου ότι μάλλον ήταν η τελευταία φορά που σε έβλεπα. Σήμερα το πρωί «έφυγες» ελπίζω γαλήνια χωρίς τους αφόρητους πόνους που προκαλεί ο καρκίνος. Θα μας λείψουν η δημιουργικότητα σου, τα απίθανα φαγητά σου, το γέλιο σου και η θέληση για ζωή.
Κουράγιο στον Χρήστο, στον γιο σας Στέφανο, στον πατέρα και τις αδελφές σου που σε λάτρευαν. Το επεισόδιο του Σαββάτου θα είναι αφιερωμένο στην Αγάθη μας με ειδική κάρτα «εις μνήμη»”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση