ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα 4 ροζ βίντεο που σκανδάλισαν την Κύπρο

Όταν διέρρευσαν έφεραν τα πάνω – κάτω στο νησί

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Μοιάζει με επιδημία αλλά δεν είναι. Τις τελευταίες μέρες η διαρροή ροζ βίντεο στο διαδίκτυο είναι από τις πρώτες ειδήσεις που μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Η ανάγκη για πολλά ζευγάρια να μαγνητοσκοπούν τις ερωτικές τους περιπτύξεις πολλές φορές μπορεί να αποβεί καταστροφική

Η ανάγκη για πολλά ζευγάρια να μαγνητοσκοπούν τις ερωτικές τους περιπτύξεις πολλές φορές μπορεί να αποβεί καταστροφική, μιας και το ενδεχόμενο ενός χωρισμού μπορεί τη δεδομένη στιγμή που έγινε το βίντεο να έμοιαζε απίθανο σενάριο, η μετά του χωρισμού εποχή όμως μπορεί να τους βάλει σε περιπέτειες.

Φυσικά υπάρχουν και οι λιγότερο ανυποψίαστοι οι οποίοι μπορεί να καταγράφουν σε βίντεο προσωπικές τους στιγμές και να τις αποστέλλουν στη συνέχεια σε παραλήπτες που στην πορεία να φανούν αναξιόπιστοι.

Με αφορμή τα ροζ βίντεο που τον τελευταίο καιρό «εμφανίζονται» σαν Λερναία Ύδρα αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν και να «ξεθάψουμε» από τα κιτάπια της μνήμης 4 ροζ βίντεο τα οποία σκανδάλισαν την Κύπρο.

Το πρώτο αφορά άτομο γνωστό στα ΜΜΕ κατά το οποίο οι στιγμές της προσωπικής του ικανοποίησης έγιναν viral, χωρίς τη θέλησή του. Να σημειωθεί ότι το εν λόγω βίντεο έκανε τον γύρο της Κύπρου και όχι μόνο προκαλώντας πολλές συζητήσεις ανάμεσα σε μερίδα πληθυσμού που δεν έχει καμία επαφή με τον κόσμο των μίντια.

Το δεύτερο βίντεο αφορά άτομα από τον χώρο της τηλεόρασης τα οποία επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις. Δυστυχώς γι’ αυτούς, οι συγκεκριμένες ακατάλληλες στιγμές διέρρευσαν με αποτέλεσμα το βίντεο να κοινοποιηθεί από κινητό σε κινητό.

Το τρίτο βίντεο φημολογείται ότι αφορά επιχειρηματία ο οποίος απολάμβανε στιγμές με την ερωμένη του σε αποθήκη.

Στην τέταρτη περίπτωση είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνιστεί άτομο από τον καλλιτεχνικό χώρο σε προσωπικές τους στιγμές τις οποίες κατέγραφε η σύντροφός του η οποία όταν χώρισαν αποφάσισε να τις δημοσιεύσει.
Βίντεο τα οποία κυκλοφόρησαν χωρίς τη συγκατάθεση των πρωταγωνιστών ας γίνουν μάθημα σε πολλούς να προσέχουν και τι καταγράφουν και σε ποιους στέλνουν υλικό από προσωπικές στιγμές μιας και τα πάντα ρει και ποτέ και κανένας δεν ξέρει πώς μπορεί να εξελιχθεί μια σχέση η οποία και μετά το τέλος της μπορεί να τους βάλει σε περιπέτειες οι οποίες θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση.

Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις στις οποίες ένα ροζ βίντεο μπορεί να αποτελέσει απαρχή και θησαυρός για μια επιτυχημένη καριέρα. Φυσικά αναφερόμαστε στην γνωστή Kim Kardashian η οποία μετά την κυκλοφορία του sex tape της με πρώην σύντροφό της, είδε την καριέρα και τον τραπεζικό της λογαριασμό να εκτοξεύονται στα ύψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X