ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύλβια Μαυροπούλου: Αποκαλύπτει το μυστικό του γάμου της

Ακομπλεξάριστη απαντά πως αντιμετωπίζει το ageing

Η Σύλβια Μαυροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο must και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ageing.

Κληθείσα να απαντήσει το αν υπάρχει συνταγή επιτυχίας για ένα γάμο,  η επιχειηρματίας είπε: "I think so! Τα δύο έψιλον. Επικοινωνία και ελευθερία. Βέβαια θεωρώ ότι σημαντικό είναι πάντα να φλερτάρεις με το σύντροφο σου. It keeps it alive (γέλια)!".

Ακολούθως, ερωτηθείς για το ώς είναι η ζωή ενός από τα «it» girl του νησιού μας τώρα που έγινε μαμά, η Σύλβια Μαυροπούλου σημείωσε: "Ευτυχώς μπορώ να κάνω πολλά πράγματα και μόνη μου και με τα μωρά μου και σαν σύζυγος. Πιστεύω ότι είναι όλα θέμα ισορροπίας. Ταξιδεύω και με τα μωρά μου αλλά και μόνη μου και νομίζω αυτό με βοηθάει ώστε να γεμίζουν οι μπαταρίες μου". 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της και έχοντας ερωτηθεί για το πώς αντιμετωπίζει το ageing, είπε: "With a grain of salt (γέλια). Και λίγο Botox εδώ και εκεί", ενώ όσον αφορά τη ρουτίνα ομορφιάς της, σημείωσε: "Εκτός από την έλλειψη ύπνου που έχω τώρα στη Λευκωσία, το καθημερινό γυμναστήριο και η περιποίηση των μαλλιών και του προσώπου είναι μέρος της καθημερινής μου ρουτίνας".

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση