ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκινημένος ο Κούλλης Νικολάου στο Πρωινό του ΑΝΤ1

«Εγώ αυτό το σακίδιο το έχω συνέχεια μαζί μου! Έχουμε τον Τούρκο δίπλα μας…»

Beautiful People team

Δηλώσεις στην εκπομπή Το Πρωινό του ANT1 παραχώρησαν ο Κούλλης Νικολάου και ο Στέφανος Μιχαήλ, αναφερόμενοι στις εξελίξεις που έχουν προκαλέσει ανησυχία στην Κύπρο.

Καίτη Γαρμπή: «Κάνουμε προσευχή, έχουμε τρομοκρατηθεί όλοι» «Στην Κύπρο ζει η αδερφή μου, ανταλλάσσουμε μηνύματα ανά μια ώρα»

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για το κλίμα που επικρατεί στο νησί, τις προληπτικές κινήσεις που έχουν γίνει σε ορισμένες περιοχές, αλλά και για την οδηγία προετοιμασίας σακιδίου έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασης.

Μάριος Αθανασίου: Το δημόσιο μήνυμά του για την κατάσταση στην Κύπρο «Δεν ξέρω πώς ενημερώνεστε στην Αθήνα αλλά...»

Κούλλης Νικολάου: «Το σακίδιο το έχω πάντα δίπλα»

Ο Κούλλης Νικολάου εμφανίστηκε ψύχραιμος, επισημαίνοντας ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς να κυριαρχείται από φόβο.

Στέφανος Μιχαήλ για Κύπρο: «Στη Λεμεσό υπάρχει φόβος» «Ως έφεδρος καταδρομέας, έχω το όπλο, τις σφαίρες μου, είμαι φουλ εξοπλισμένος»

«Παρατηρούμε τα γεγονότα. Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα εγώ. Έχουν εκκενωθεί προληπτικά κάποια δεδομένα κοντά στις αγγλικές βάσεις. Είναι εδώ η Ελλάδα μας, είναι η μητέρα πατρίδα μας, δεν ντρεπόμαστε να το πούμε. Είναι δύο μεγάλες φρεγάτες. Ο στρατηγός αυτός ανοίγει το στόμα του και απειλεί τον κόσμο. Το ακούω λογικό αυτό για το σακίδιο έκτακτης ανάγκης. Εγώ αυτό το σακίδιο το έχω πάντα δίπλα μας. Έχουμε τον Τούρκο δίπλα μας».

Είπε αυτό που λένε όλοι από χθες – Όλοι μιλούν για την Αγαπητού “Δίκασε” με 10 λέξεις τον Λετυμπιώτη για τα καταφύγια! – «Ο γουμάς της γιαγιάς μου»

Ο ηθοποιός τόνισε ότι η προετοιμασία είναι προληπτική και όχι αποτέλεσμα πανικού, αναγνωρίζοντας ωστόσο τη γεωπολιτική ευαισθησία της περιοχής.

Στέφανος Μιχαήλ: «Δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει»

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Μιχαήλ μετέφερε το κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί κυρίως σε συγκεκριμένες περιοχές.

«Είναι πολλοί αναστατωμένοι όσοι βρίσκονται κοντά στο Ακρωτήρι. Ακούσαμε και τις δηλώσεις των Ιρανών για το νησί μας, υπάρχει μια ανασφάλεια, δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει. Εγώ, επειδή είμαι έφεδρος στο στρατό, τα έχω ετοιμάσει τα πράγματα για αυτό το μακρινό σενάριο. Προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος να μας καταβάλει ο φόβος».

Ο ηθοποιός υπογράμμισε πως, παρά την ανησυχία, δεν πρέπει να επικρατήσει ο πανικός, ενώ ο ίδιος έχει φροντίσει να είναι προετοιμασμένος λόγω της ιδιότητάς του ως εφέδρου.

Δείτε το βίντεο:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση