ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στις Κεντρικές η Γιολίτη (pics)

Επίσκεψη για την υπουργό Δικαιοσύνης

Την πτέρυγα γυναικών στις Κεντρικές Φυλακές, επισκέφθηκε το Σάββατο (12/9) η υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη.

Η υπουργός, μέσω ανάρτησής της, ευχαρίστησε την διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, κα. Άννα Αριστοτέλους, ενώ έστειλε και το μήνυμά της στις κρατούμενες.

«Ευχαριστώ την Διευθύντρια των Φυλακών για την πρόσκληση στην Πτέρυγα Γυναικών. Ευχή μου οι έγκλειστες γυναίκες να χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά τον χρόνο σας για αναμόρφωση και ανασυγκρότηση, και έχοντας εκτίσει την ποινή σας, να ενταχτείτε ομαλά και παραγωγικά πίσω στην κοινωνία και την οικογένεια σας, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα. Αυτό αποτελεί δικαίωμα σας και δική μας μέριμνα και υποχρέωση», ανάφερε στην ανάρτησή της.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ευχαριστώ την Διευθύντρια των Φυλακών για την πρόσκληση στην Πτέρυγα Γυναικών. Ευχή μου οι έγκλειστες γυναίκες να χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά τον χρόνο σας για αναμόρφωση και ανασυγκρότηση, και έχοντας εκτίσει την ποινή σας, να ενταχτείτε ομαλά και παραγωγικά πίσω στην κοινωνία και την οικογένεια σας, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα. Αυτό αποτελεί δικαίωμα σας και δική μας μέριμνα και υποχρέωση.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Yiolitis (@emilyyiolitis) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Η αντίδραση της τραγουδίστριας!

Έδωσε ρέστα ο Τζιωνής!

Η μαντινάδα που αφιέρωσε στην Ιουλία Καλλιμάνη που τα σπάει –Το βίντεο που έγινε viral στο Tik Tok
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ