ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη Λευκωσία μαζί με τις κοσμικές φίλες της γιόρτασε τα γενέθλιά της γνωστή Κύπρια

Το κέφι απογειώθηκε την ώρα που η εορτάζουσα έσβησε τα κεράκια της τούρτας της

Σε γνωστό σποτ της Λευκωσίας γιόρτασε τα γενέθλιά της η ιδιοκτήτρια των Volt+ μπουτίκ και Pinko, Άντρη Μυλωνά.

Συγκεκριμένα και όπως είδαμε μέσα από διάφορα στόρι στα κοινωνικά δίκτυα, η επιχειρηματίας οργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι και εκεί, βρέθηκαν τα αγαπημένα της πρόσωπα, μεταξύ αυτών και αρκετές προσωπικότητες από τη κοσμική ζωή του νησιού μας όπως η Βαλεντίνα Τσίγκη και η Έλενα Φτελέχα.

Ένα από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι καλεσμένες της και κλέβει την παράσταση, είναι η στιγμή που η εορτάζουσα σβήνει τα κεράκια της τούρτας γενεθλίων της, με το κέφι να βρίσκεται στο απόγειό του.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί, τη στιγμή που η Άντρη Μυλωνά σβήνει τα κεράκια, οι καλεσμένοι της χορεύουν ευδιάθετοι και της τραγουδάνε την επιτυχία της Άννας Βίσση, "Χρόνια Πολλά".

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε για Χατζηγιάννη

«Άγγελε μου…»

Δύσκολες στιγμές για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, μόλις έγινε γνωστό
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Η επίμαχη φωτογραφία της συζύγου του Κύπριου ευρωβουλευτή

«Και με το καλό στο Playboy»

Σούσουρο με Στυλιάνα Αβερκίου: Η αισθησιακή πόζα πάνω σε σκάφος που προκάλεσε αντιδράσεις – Όλοι την «κράζουν» άγρια
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ