ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στέλιος Κουδουνάρης: Μιλά για το bullying που δέχτηκε στο παρελθόν

Ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για το «My Style Rocks», τον πατέρα του, αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφερόμενος στο ριάλιτι μόδας, είπε: «Κάποια σεζόν υπήρξε η σκέψη να μην είμαι στο project, ήθελα κι εγώ κάποιες φορές να κάνω ένα βήμα πίσω. Τώρα πια, 7 χρόνια μετά, έχει γίνει συνήθεια η τηλεόραση».

Ακολούθως, μιλώντας για τη συνεργασία του με τη Σοφία Χατζηπαντελή, σημείωσε: «Στην αρχή, είχαμε κάποιες διαφορές. Υπήρχε μια διαφορετική οπτική για μερικά πράγματα. Ήταν σαν τη μικρή μου αδερφή, η οποία με εκνεύριζε λίγο. Τσακωνόμασταν και τα βρίσκαμε αυτόματα. Ήθελε πάντα ένα χειρισμό. Μας πήρε χρόνο να το φτιάξουμε. Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή. Κάποια γεγονότα, αν τα δεις απ' έξω χωρίς να ξέρεις το ιστορικό, δεν μπορείς να πεις ότι είναι ψέματα, αλλά ούτε και να τα κατανοήσεις. Η Σοφία είναι ένα κορίτσι που βρέθηκε στην τηλεόραση από το πουθενά».

 Στην συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε και στο bullying που είχε δεχτεί στο σχολείο και τη συμβουλή που δέχτηκε από τον πατέρα του, αποκαλύπτοντας:  «Στα 10 μου, με κορόιδευαν τα παιδιά στο σχολείο. Έκλαιγα. Είναι σκληρά τα παιδιά στο σχολείο, με φώναζαν "καμπανέλα", "κουδούνι", "κουδούνα". Ο πατέρας μου μου έλεγε "δεν ξέρω γιατί το βλέπεις αρνητικά, μην κλαις για το όνομά σου, γιατί μόνο εσένα λένε Κουδουνάρη". Και εκεί μου χτύπησε ένα καμπανάκι».

Τέλος, δήλωσε: «Βλέπω πράγματα μπροστά, έχω επιθυμίες και στόχους για τα επόμενα χρόνια, αλλά είμαι και της τελευταίας στιγμής. Θέλω να γίνω καλύτερος στην δουλειά μου, να έχω έμπνευση και την υγεία μου, εγώ και η οικογένειά μου».

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση