ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοφία Χατζηπαντελή: Το αστρονομικό ποσό που έβγαζε στο εξωτερικό

Η αμοιβή στο GNTM

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Το GNTM επέστρεψε για 5η σεζόν και η Σοφία Χατζηπαντελή είναι από τα πρόσωπα, που έχουν τραβήξει εξαρχής πάνω τους το ενδιαφέρον.

Η νέα κριτής από την Κύπρο έχει βρεθεί εδώ και καιρό στο επίκεντρο των συζητήσεων, όχι μόνο για την εμφάνισή της, αλλά και για τα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στο χώρο του μόντελινγκ, μιας και έχει συνεργαστεί με διεθνείς οίκους στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρογιάννη για την εκπομπή «Πρω1νό», όσον αφορά στις οικονομικές απολαβές της Σοφίας Χατζηπαντελή, η κριτής του GNTM βγάζει στο εξωτερικό το αστρονομικό ποσό των 1.500.000 λιρών τον χρόνο, χρήματα τα οποία προέρχονται, τόσο από το modeling, όσο και από τις διάφορες συνεργασίες με τα social media.

Επιπλέον, όσον αφορά στην αμοιβή της Σοφίας Χατζηπαντελή για την εμφάνισή της στις auditions του 5ου κύκλου του reality μόδας, ο μισθός της είναι ένας εξαψήφιος αριθμός.. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό αυτό είναι το ίδιο, ίσως και λίγο μεγαλύτερο από το ποσό που παίρνει η Βίκυ Καγιά για τη συμμετοχή της στο GNTM!

Προς το παρόν συνεχίζουμε να τις απολαμβάνουμε και τις δύο στο ρόλο του κριτή στο GNTM.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση