ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν βλέπω το ''My Style Rocks'' γιατί βαριέμαι»

Τί είπε σχετικά με το μέλλον της στην εκπομπή μόδας;

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε η Σοφία Χατζηπαντελή, το οποίο της οποίας ακούγεται πολύ τον τελευταίο καιρό, όσον αφορά στο αν θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της κριτικής επιτροπής του «My Style Rocks».

Το διεθνούς φήμης μοντέλο από την Κύπρου μίλησε για την εμπειρία της ως τώρα και εξομολογήθηκε πως της αρέσει πολύ ο ρόλος της, ωστόσο δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι είναι συνέχεια κουρασμένη, καθώς το πρόγραμμά της είναι δουλειά – σπίτι, σπίτι – δουλειά.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι καλά, πολύ κουρασμένη. Είναι μια χαρά τα τελευταία γυρίσματα, αγαπάω πολύ τα κορίτσια. Δεν είναι σωστό να λένε ότι τσαντίζομαι και ότι πετάω πράγματα. Δεν το πιστεύω. Δεν ξέρω, αν θα συνεχίσω και στο επόμενο My Style Rocks, δεν ήταν στα πλάνα μου να κάνω δεύτερη σεζόν έτσι κι αλλιώς. Αν δεν το κάνω, δεν είναι κάτι περίεργο, γιατί δεν ήμουν έτοιμη για δεύτερο κύκλο. Φυσικά και είμαι ικανοποιημένη από τη συνεργασία, ήταν μια τέλεια εμπειρία. Απλά είναι δύσκολο γιατί εγώ δεν μένω εδώ, το σπίτι μου είναι στο Λονδίνο».

Η Σοφία Χατζηπαντελή τέλος, αποκάλυψε πως δεν παρακολουθεί καθόλου ελληνική τηλεόραση, αλλά ούτε τα επεισόδια του «My Style Rocks». Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι πάρα πολύ μόνη μου, γιατί τελειώνω τη δουλειά και πάω πίσω στο ξενοδοχείο. Να σου πω την αλήθεια, κουράστηκα λίγο. Εγώ δεν βλέπω ελληνική τηλεόραση, ούτε τη δική εκπομπή, γιατί βαριέμαι, δεν τα καταλαβαίνω».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση