ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «καρφί» του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Ανδρομάχη!

«Ο αμανές μας σκότωσε τα αυτιά»

Σκληρή κριτική άσκησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην ανδρομάχη μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου από τη Eurovision.

Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικός που το 1991 είχε συμμετάσχει με το τραγούδι «Άνοιξη» στη Eurovision, που είχε γίνει στη Ρώμη, αναφέρθηκε στο στονάρισμα της τραγουδίστριας, αναφέροντας ότι έφθασε μέχρι και στο να κάνει φάλτσα.

«Θεωρώ το τραγούδι ένα λαϊκό, συμπαθές έθνικ λαϊκοποπάκι, το οποίο εύκολα θα το δούμε το καλοκαίρι να παίζεται και να χορεύεται. Από αυτήν την άποψη δεν είναι ατυχές σαν επιλογή. Η δε συγκεκριμένη κοπέλα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα. Ερχόμαστε όμως στο θέμα της φωνής γιατί μην ξεχνάμε ότι ναι μεν είναι ένα τηλεοπτικό σόου αλλά και η φωνή παίζει τον δεσπόζοντα ρόλο. Στο συγκεκριμένο κορίτσι έκανα χθες ερώτηση αν άκουγε καλά και είχε τρακ, γιατί άκουγα μερικά στοναρίσματα», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε πότε μπορεί να υπάρχει μια τονική αστάθεια σε μια τραγουδίστρια. Σχολίασε πώς κάτι τέτοιο μπορεί να οφείλεται σε έναν ορμονικό παράγοντα, στο άγχος, αλλά και στην απειρία ενός καλλιτέχνη. «Το θέμα είναι πόσο καλά τοποθετημένη φωνή έχεις. Αν έχεις σωστή τοποθέτηση, όσο τρακ και να έχεις δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις. Το συγκεκριμένο κορίτσι ήταν σε όλο το τραγούδι στονάτη, στο τέλος δε έφτασε να είναι στο φάλτσο. Εκείνος ο αμανές μας σκότωσε τ’ αυτιά. Εγώ όταν το άκουσα είπα δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει».

Πηγή: okmag.gr
Βίντεο: News tv

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση