ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σέξι σε βραδινή έξοδο με τις besties η Ελευθερία Ελευθερίου

Τα σέξι στιγμιότυπα, οι όμορφες στυλιστικές επιλογές και οι φωτογραφίες που πρέπει να δείτε

Ιδιαίτερα όμορφο ήταν το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου για την Ελευθερία Ελευθερίου, αφού φαίνεται πως μαζί με την παρέα της απόλαυσε μια βραδινή έξοδο στην Αθήνα.

Για την περίσταση, η Κύπρια τραγουδίστρια επένδυσε σε ένα strapless μίνι μαύρο φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρο καλσόν και γόβες στην ίδια απόχρωση και της ταίριαζε απίστευτα.

Κάθε άλλο παρά αδιάφορη πέρασε και η εμφάνιση της φίλης της και συζύγου του Τζίμης Σταθοκωστόπουλου, Ιωάννας Σιαμπάνη. Η Ιωάννα, όπως μπορείτε να δείτε και εσεις αμέσως πιο κάτω, επέλεξε ένα μάξι μεταλιζέ φόρεμα με ψηλό σχίσιμο στο πόδι μαζί με μαύρο καλσόν.

Εντύπωση μάς έκαναν οι κοινές φωτογραφίες της Ελευθερίας με την Ιωάννα, αφού οι δύο τους φάνηκε να έχουν μια πολύ όμορφη χημεία, με τις φωτογραφίες τους μάλιστα να μοιάζουν με το απόλυτο #bestiesgoals. Εντυπωσιακή ήταν και η φωτογραφία της Κύπριας τραγουδίστριας έξω από το μαγαζί, αφού και οι τρεις γυναίκες φαίνονταν να απολαμβάνουν στο μάξιμουμ τις κοινές τους στιγμές!

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ