ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι: Ελπίδα Ιακωβίδου και Τζώνη Καλημέρης!

Η σπάνια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας

Beautiful People team

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανατίστηκαν Ελπίδα Ιακωβίδου με τον Τζώνη Καλημέρη να απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

Απηύδησε η Ελπίδα Ιακωβίδου στον αέρα! Ήθελε να κάνει την εκπομπή όρθια: «Κάθομαι και πονώ»

Η λαμπερή Κύπρια παρουσιάστρια του ΡΙΚ εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι με τον ισχυρό άνδρας της τηλεόρασης και δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους. Το ζευγάρι μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Λουκάς Φουρλάς μιλά ανοιχτά για το διαζύγιο από την Ηλέκτρα Φωτιάδου «Για να φτάσουμε στο σημείο να χωρίσουμε....»

Η Κύπρια παρουσιάστρια, Ελπίδα Ιακωβίδου θα συμπληρώσει φέτος το καλοκαίρι ένα χρόνο σχέσης με τον Τζώνη Καλημέρη. Το ζευγάρι εθεάθη σε μια χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Η 45χρονη παρουσιάστρια φορούσε ένα leather μαύρο παντελόνι και ένα μάξι μπορντό γούνινο παλτό, ενώ κρατούσε μια μαύρη δερμάτινη τσάντα ιταλικού οίκου μόδας.

Αθηνά Οικονομάκου «Πυρ και μανία» σε ερώτηση για τον Μιχόπουλο «Αχ, όχι πάλι! Φτάνει! Φτάνει... Tο έχω χτίσει αυτό το όνομα με πολύ ιδρώτα...»

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην Βουκουρεστίου.

Δέιτε φωτογραφίες:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ